Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » MIES, ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS KATSOA MAAILMAA LAPSEN SILMIN!

Pienperheyhdistys ry

MIES, ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS KATSOA MAAILMAA LAPSEN SILMIN!

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 15:24
Julkaisija: Pienperheyhdistys ry

Mieskaveritoimintaa järjestetään jo usealla paikkakunnalla. Moni lapsi odottaa aikuista kaveria, jonka kanssa voisi tutustua luontoon, urheilla tai vaan ihmetellä elämän asioita. Tänä syksynä alkaa kursseja, joiden kautta pääsee mukaan toimintaan. Tällä hetkellä toimintaa on Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Uudellamaalla ja Vaasassa. Uusien alkavien kurssien tiedot ja oman paikkakunnan yhteystiedot löytyvät http://www.mieskaverit.fi/yhteystiedot/

Mieskaveritoiminnan tarkoituksena on löytää yksin lastaan kasvattavien äitien lapsille vapaaehtoisia mieskavereita harrastamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Mieskaveritoiminnassa jaetaan elämän oivalluksia, kysytään kysymyksiä ja etsitään vastauksia. Lapsen ja mieskaverin kaveruus perustuu luottamukseen ja kaikkien osapuolten vapaaehtoisuuteen. Lapsi saa elämäänsä tärkeän aikuisen ja aikuinen näkökulman lapsen elämään.

Mieskaveritoiminta on 24 vuoden aikana osoittanut merkittävyytensä monen miehen, lapsen ja äidin elämässä. Kavereina toimivat miehet ovat aikuisia, eri-ikäisiä miehiä, joilla on aikaa ja halua viettää aikaa lapsen tai nuoren kanssa. Lapset ovat tavallisia lapsia, joilta syystä tai toisesta puuttuu yhteys isäänsä tai muihin miehiin. Kaveruudelle ei ole sääntöjä, vaan jokaisesta kaverisuhteesta muodostuu omanlaisensa. Välittäviä aikuisia ei ole koskaan liikaa lapsen ja nuoren elämässä. Monen aikuisen elämään mahtuu lisää kavereita. Perheen turvaverkostoa laajentamalla myös yksin lastaan kasvattavan äidin jaksaminen helpottuu.

Mieskaveritoiminta on Pienperheyhdistyksen jäsenistön aloitteesta 1992 käynnistettyä vapaaehtoistoimintaa, jossa miehet ja lapset saavat uutta näkökulmaa elämäänsä. Pääkaupunkiseudulla alkanutta Mieskaveritoimintaa alettiin laajentaa muille paikkakunnille RAY:n tuella 2012.

www.mieskaverit.fi 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs