Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Mediakutsu: Tervetuloa tutustumaan Saara Ekströmin Wäinö Aaltosen museossa avattavaan näyttelyyn

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Mediakutsu: Tervetuloa tutustumaan Saara Ekströmin Wäinö Aaltosen museossa avattavaan näyttelyyn

Kutsu.
Julkaistu: 28.01.2016 klo 10:44
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Mediakutsu

Saara Ekström Alkemia
Wäinö Aaltosen museo 5.2.–24.4.2016

Saara Ekströmin (s. 1965) Alkemia-näyttelyssä materiaalit ja aiheet näyttävät olevan jatkuvassa muutoksen tilassa. Näyttelyn useat teokset tarkastelevat muodonmuutosten merkitystä kyseenalaistaen arvoasetelmiamme ja tapojamme jäsentää, luokittaa ja arvottaa niin materiaa, kuvia kuin taideteoksiakin.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan näyttelyyn erikseen sovittavana ajankohtana. Tutustumisajankohdat ja haastattelupyynnöt voi sopia näyttelystä vastaavan näyttelyamanuenssi Susanna Hujalan kanssa, puh. 050 343 4626.

Suurin osa näyttelyn teoksista on uusia, juuri tätä näyttelyä varten valmistuneita. Mukana on valokuvia, videoteoksia sekä installaatioita. Ääni nousee näyttelyssä kuvan rinnalle tunnelmaa ohjaavaksi elementiksi ja tilaa määrittäväksi tekijäksi. Hyönteisten surina, satakielen laulu, villakangasta leikkaavien saksien ääni ja elektroninen musiikki ilmentävät kukin omalla tavallaan käymisen, mutaation, kasvun ja lakastumisen alkemistisia prosesseja.

Lisätiedot
Susanna Hujala, näyttelyamanuenssi
puh. 050 343 4626, susanna.hujala@turku.fi
Turun museokeskus, Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs