Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Manchester United TV vahvistamaan Viaplayn ja Viasatin Valioliigatarjontaa

Viaplay/Viasat

Manchester United TV vahvistamaan Viaplayn ja Viasatin Valioliigatarjontaa

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2016 klo 10:45
Julkaisija: Viaplay/Viasat

 


Jälleen hyviä uutisia urheilun ystäville! Viasat ja Viaplay vahvistavat jalkapallotarjontaansa entisestään tuodessaan Manchester Unitedin virallisen tv-kanavan MUTV:n tarjontaansa lokakuun aikana.   

Viaplay näyttää parhaita paloja Manchester United TV -kanavan tarjonnasta tästä illasta alkaen. Viasatin satelliittiasiakkaille kanava aukeaa kokonaisuudessaan lokakuun lopussa. MUTV –kanavalla nähdään mm. eksklusiivisia dokumentteja, pelaajahaastatteluja, José Mourinhon mietteitä ennen otteluiden alkua sekä MUTV:n asiantuntijakommentteja ja analyysejä suoraan Old Traffordilta. Kanavalla nähdään myös live-otteluita Manchester Unitedin U18 ja U21 –joukkueilta.  

Manchester United jahtaa tänä vuonna tosissaan Valioliigan voittoa. Joukkueen rivejä on vahvistettu huippuhankinnoilla kuten Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba ja päävalmentaja José Mourinho.

”Valioliiga on aina ollut lähellä suomalaisten futisfanien sydäntä. Zlatanin siirtyminen Manchester Unitedin riveihin on lisännyt kiinnostusta entisestään. Haluamme tarjota katsojillemme mahdollisimman kokonaisvaltaisen katseluelämyksen, johon kuuluvat live-otteluiden lisäksi kattavat studiolähetykset sekä oheistuotannot. MUTV onkin loistava lisä jalkapallotuotteeseemme”, kertoo Viasat urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga.

MUTV:n sisältöä on katsottavissa kaikille Viaplayn Sport ja Total –pakettien asiakkaille. Ohjelmat näkyvät Live-urheilun alla ohjelmatiedoissa ja ovat katsottavissa 48 tunnin ajan. Viasatin satelliittiasiakkaat saavat nähtäväkseen koko MUTV-kanavan lokakuun lopusta lähtien.

 

Ensimmäisen viikon ohjelmat Viaplayssa:

Ke 12.10.

22.00 Jesse Lingard - Boy to FA Cup hero


To 13.10.

16.00 My Mate: Manchester United

19.30 Thursday Focus (LIVE) - Studio-ohjelma


Pe 14.10.

15.00 Mourinhon lehdistötilaisuus

19.30 Countdown to Kick Off (LIVE). Tunnin otteluennakko illan pelistä.


La 15.10. 

07.00 The Amazon to Old Trafford. Dokumentti Antonio Valencian matkasta Manchesteriin.

20.30 Paddy meets... Yorke and Cole


Su 16.10.

10.30 Mata & Herrera Exclusive

16.00 Beckham: Take a Bow. Dokumentti maalista, joka vei Beckhamin huipulle


Ma 17.10.

18.00 Match Day Preview

20.00 Live: Match Day Live

 

 

Lisätietoja:

Ville Klinga
Vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo
Head of Marketing & PR, Viasat Finland / PR Manager Viaplay Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viaplay.com

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs