Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lomalukemista e-kirjana kirjastosta!

Lappeenrannan kaupunki

Lomalukemista e-kirjana kirjastosta!

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2016 klo 13:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Koko kansa lukee 4.-24.7.2016 – lue sinäkin

Kirjastojen yhteinen e-kirjakampanja, Koko kansa lukee, järjestetään jälleen heinäkuussa. Silloin vaikka kaikki suomalaiset voivat lainata kampanjassa mukana olevia e-kirjoja yhtaikaa. Lainan voi tehdä missä vain – laiturinnokassa tai vaikka ulkomaanmatkalla. Riittää, että on kirjastokortti ja henkilökohtainen tunnusluku sekä lainaa tehtäessä on käytettävissä verkkoyhteys.

Koko kansa lukee –kampanjaan on valittu lukuelämyksiksi kolme suosittua teosta, jotka sopivat kesätunnelmiin. Matti Laineen Merkitty mies vie keskellä hellettä jääkiekon ja rikoksen pariin, Tommi Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä auttaa miettimään loman jälkeisen elämän parantamista ja Karin Erlandssonin Minkriket kertoo sukutarinaa turkistarhausseuduilta. Lue vaikka kaikki kolme – ne ovat kampanja-aikana rajoittamattomasti lainattavissa e-kirjastosta.

Kirjaston e-kirjoja voi lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Nyt ei siis tarvitse lähteä mökiltä kirjastoon, e-kirjan voi lainata juuri siellä missä on, vain nettiyhteys tarvitaan. Lainaaminen on myös kesäisen huoletonta. E-kirjalainat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä, joten kirjastoon ei niiden takia tarvitse kiirehtiä.

Mikäli e-kirjan lukeminen ei vielä ole tuttua, opastusta saa omasta kirjastosta.

Kaikki kampanjakirjat löytyvät 4.7.2016 verkko-osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi. Sieltä löytyy myös muuta kirjastojen e-aineistoa, jota voi käyttää omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lomatunnelmaisen e-lukukampanjan takana ovat kirjastot ja kustantajat Bazar, Minerva sekä Shildts&Söderströms ja Ellibs.

Lisää tietoa:
www.kirjastot.fi/kokokansalukee
Lappeenrannan maakuntakirjaston e-aineistoista: http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Kirjasto/E-aineistot 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs