Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Loihdi linna lapselle –kampanjassa kerätään varoja uudelle lastensairaalalle

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Loihdi linna lapselle –kampanjassa kerätään varoja uudelle lastensairaalalle

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 15:45
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tule mukaan tekemään hyvää ja nauttimaan laskiaistiistaista. HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu ja Uusi lastensairaala 2017-tukiyhdistys järjestävät hyväntekeväisyystapahtuman Helsingissä Narinkkatorilla 4.3.2014 klo 15.00. Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa mm. kansanedustaja-, julkkis- ja opiskelijajoukkueet rakentavat lumesta oman näkemyksensä mukaisen lastensairaalan.

Kansanedustajista, urheilijoista, näyttelijöistä ja muista julkisuuden henkilöistä koostuvat joukkueet muodostavat lumesta oman näkemyksensä uudesta lastensairaalasta. Yleisö pääsee äänestämään parasta luomusta ja samalla voi lahjoittaa haluamansa summan lastensairaala -hankkeen hyväksi. Tapahtumassa ovat kilpailijoina mukana mm. kansanedustajat Sari Sarkomaa ja Miapetra Kumpula-Natri, koripalloilija Maurizio Pratesi ja julkkiskokki Toni Björk.

Joukkueiden rakentaessa lumilinnojaan yleisölle esiintyy rap-artisti Uniikki. Tapahtumaa on juontamassa NRJ:ltä tuttu Renne Korppila. Tapahtuman kautta tulleet lahjoitukset näkyvät kauppakeskus Kampin screenillä.

Lastensairaala-hanketta voit tukea myös herkuttelemalla. MasterChefistä tutut kilpailijat valmistavat hernekeittoa ja lettuja, joiden tuotto kokonaisuudessaan lahjoitetaan lastensairaalan hyväksi.

Illanviettoa voit jatkaa tapahtuman virallisilla jatkoilla klo 21.00 alkaen Baarikärpäsessä.

Lisätietoja:
Pauli Lindström, lehtori, pauli.lindstrom@haaga-helia.fi, puh. 040-488-7107

 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs