Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Lapset ja isovanhemmat liikkuvat yhdessä 9.6.

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Lapset ja isovanhemmat liikkuvat yhdessä 9.6.

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2016 klo 14:31
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Lasten kesäloman kruunaa yhdessäolo isovanhempien kanssa. Tähän on oiva mahdollisuus torstaina 9.6., jolloin Impivaaran ulkoilualueella (Kurrapolku 2) on tarjolla liikunnallista tekemistä eri-ikäisille lapsille ja heidän isovanhemmilleen Säpinää kesälomalla! -tapahtumassa klo 10–12. Tapahtuma on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Toimintapisteissä saa kokeilla muun muassa jalkapalloa, frisbeegolfia, tarkkuusheittoa, kesäpelejä, slacklinella tasapainoilua, suunnistusta ja taitoajoa. Taitoajoa varten voi ottaa oman pyörän mukaan, sillä lainapyöriä on vain muutamia. Alueelta löytyy myös tasapainorata ja tarkkaavaisuuspolku.

Ulkoiluvaatteet mukaan

Toimintapisteitä voi kiertää omaan tahtiin kiinnostuksensa mukaisesti. Lajeista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä ohjaajat antavat tarvittaessa opastusta. Tapahtumaan on hyvä varustautua ulkoliikuntaan soveltuvalla vaatetuksella. Työväen Eläkeläisten lettuvaunusta voi ostaa herkkuja käteismaksulla.

Tapahtumaa suositellaan yli kolmevuotiaille. Järjestäjätaho ei vakuuta osallistujia. Sadesäällä tapahtuma pidetään Impivaaran jalkapallohallissa (Eskonkatu 1).

Auton voi parkkeerata Impivaaran jalkapallo- ja jäähallien edustalla olevalle parkkipaikalle (Eskonkatu 1).

 

Lisätietoja:
Liikuntapalveluvastaava Hanna Vainio
Liikuntapalvelukeskus
Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala
p. 050 554 6227
hanna.e.vainio@turku.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs