Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kotkan-Haminan seudun PopUp-tori tarjoaa elämyksiä myyjille ja asiakkaille - avajaistilaisuus 15.7. Kotkan Katariinantorilla

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun PopUp-tori tarjoaa elämyksiä myyjille ja asiakkaille - avajaistilaisuus 15.7. Kotkan Katariinantorilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2016 klo 09:02
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

”Tule mukaan yrittämään ja lähde Katariinantorilta monta kokemusta rikkaampana” on ajatus, jota tullaan toteuttamaan heinäkuusta lähtien Kotkan-Haminan seudulla. Seudun PopUp-konsepti auttaa uusia yrittäjiä - ja yrittäjiksi haluavia - kokeilemaan liiketoimintaideoita, kehittämään myyntitaitoja, markkinoimaan, verkottumaan ja saamaan hyviä fiiliksiä.

PopUp-konsepti saa lähtölaukauksensa Kotkan keskustassa sijaitsevalta Katariinantorilta eli linja-autoaseman aukiolta 15. heinäkuuta kello 11.00. Kotkansaarelle on luotu viihtyisä kaupunkikeidas, johon on tuotu kaksi yrittäjäkokeiluun kunnostettua merikonttia. Konsepti on suunniteltu osana SELL-hanketta (Southeast Leveraging Livelihood), ja työhön on osallistunut joukko kaupunkisuunnittelijoita, teknisiä asiantuntijoita, KyAMKin ja Ekamin edustajia sekä seudulla toimivia yrityksiä.

”Aito teko, rohkea veto”

PopUp-torin avajaisissa palkitaan ”Aito teko, rohkea veto” –kilpailun voittajat. Kilpailulla etsittiin sekä toteutuksia että ideoita seudun sisäisen yhteistyön ja alueen uudistumisen ja vetovoiman edistämiseen.  Jaossa oli yhteensä 15 000 euroa. Kilpailun järjesti Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy. Kilpailu on tärkeä osa seudun kesäkuussa valmistunutta elinkeinostrategiaa.

Ilmoittaudu yrittäjäksi

PopUp-kontteihin voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä Cursoriin. Valitsemme yhdessä vapaat päivämäärät konttikalenterista ja annamme alustavan ohjeistuksen PopUp-toimintaan.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan kontteihin avajaispäivänä!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Toomas Lybeck, toomas.lybeck@cursor.fi

Tea Lillberg, tea.lillberg@cursor.fi

 

TERVETULOA POPUP-TORIN AVAJAISIIN!

Avajaistilaisuuden ohjelma 15.7.2016

Katariinantori (linja-autoaseman aukio), Kotka

Klo 11.00-11.10 Avajaissanat, Terhi Lindholm, Kotkan kaupungin kehitysjohtaja

Klo 11.10-11.25 Nuori PopUp yrittäjä esittäytyy

Klo 11.25-11.40 Nuori näkemys vanhaan jazziin

Klo 11.40-12.00 ”Aito teko, rohkea veto” –kilpailun voittajien julistaminen

Klo 12.00-12.10 Kotkan Nappulat esittäytyvät

Klo 12.10-12.40 Nappuloiden tekniikkakilpailu

Klo 12.40-13.00 Tanssiesitys

Klo 13.00-13.20 Jazzia ja vapaata tutustumista kontteihin

Avajaisissa kahvitarjoilu. 

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs