Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kevään viimeinen Teatteriklubi kokoontuu 17.5. kaupunginteatterilla

Lappeenrannan kaupunki

Kevään viimeinen Teatteriklubi kokoontuu 17.5. kaupunginteatterilla

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 13:20
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginteatterin kevätkauden viimeinen Teatteriklubi kokoontuu tiistaina 17.5. klo 18.00 teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs, Kaivokatu 3). Klubille on varattu aikaa klo 19.30 asti. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura

Teatteriklubilaisena saat maistuvia ennakkopaloja tulevasta ohjelmistosta ja pääset tapaamaan teatterin eri ammattilaisia. Toukokuun klubilla otetaan mielenkiintoinen näkökulma syyskauden tarjontaan. 

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kokoontumisia järjestetään kerran kuussa tiistaisin. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

Toukokuun tapaamisen jälkeen teatteriklubi jää kesätauolle. Kokoontumiset jatkuvat syyskaudella, joista ensimmäinen tiistaina 23. elokuuta. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs