Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kestävä Joulu – Vanhasta uutta

Lahden kaupunki

Kestävä Joulu – Vanhasta uutta

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2015 klo 14:49
Julkaisija: Lahden kaupunki

Joulusta on muodostunut kulutusjuhla. Ostamme uusinta elektroniikkaa, koristeita, tekstiilejä, kukkia, lahjoja, lahjapaperia ja -pusseja. Voit vaikuttaa kulutusvalinnoillasi niin että ympäristökin hyötyy. Suosi aineettomia lahjoja ja anna lahjaksi palveluita ja lahjakortteja. Vietä aikaa perheesi kanssa sen sijaan, että ostaisit kalliita lahjoja korvaamaan laatuaikaa. Voit käyttää mielikuvitusta ja säästää rahaa keksimällä uuden käyttötarkoituksen rikkoutuneelle tai tarpeettomalle esineelle.  Kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta löytyy hienoja materiaaleja itse tehtäviin lahjoihin.

Koulutuskeskus Salpauksen ympäristönhoitajaopiskelijat ovat toteuttaneet yhdessä Lahden seudun ympäristöpalveluiden kanssa Vanhasta uutta -vitriininäyttelyn. Näyttelyssä esillä olevat koristeet ja tavarat on tehty kierrätys- ja luonnonmateriaaleista.

Vanhasta uutta -näyttely on esillä Trion Aleksanterinkadun puoleisen sisäänkäynnin vitriinissä ajalla 14.12.2015- 3.1.2016.


Lisätietoja

Lahden seudun ympäristöpalvelut, Ympäristöneuvonta
p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

Koulutuskeskus Salpauksen ympäristönhoitajaopiskelija Soile Immonen
p. 044 9744640

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs