Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kävellään, juostaan ja tanssitaan Turku voittoon 15.–31.8.

Turun kaupunki

Kävellään, juostaan ja tanssitaan Turku voittoon 15.–31.8.

Tiedote.
Julkaistu: 07.08.2015 klo 14:34
Julkaisija: Turun kaupunki

Kaupunkien välinen kisa käynnistyy. Nyt tarvitaan kaikenikäisten ja -kuntoisten turkulaisten panosta! Turkulaisilla on 15.8. alkaen pari viikkoa aikaa kävellä, juosta, pelata tai vaikka tanssia Turku voittoon!

Ensi viikolla käynnistyy Turun, Oulun, Tampereen ja Vantaan välinen haastekampanja Koko kaupunki askeltaa - maailman ympäri. Kampanjassa leikkimielisesti kisataan siitä, minkä kaupungin asukkaat kiertävät pisimmän matkan maapallon ympäri. Kampanjan startti on lauantaina 15.8. klo 11–15 Varvintorilla.

Kisan aikana kerätään kilometrejä lajeissa, joissa otetaan askeleita. Kävelyssä ja juoksussa kilometrien kerääminen on helppoa. Muissa askelluslajeissa, mm. vesijuoksussa tai tanssissa voi käyttää askelmittaria tai kisasivuilla olevia kilometriarvioita.

Kisastartti 15.8. klo 11–15 Varvintorilla

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -kampanjan startti on lauantaina 15.8. klo 11–15 Varvintorilla Turku Triathlon Weekend -tapahtuman yhteydessä. Kampanjan avaa ja haastajana toimii Fightback-urheilija Pekka Hyysalo yhdessä vapaa-aikatoimialan johtaja Minna Sarteksen ja uuden liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmarin kanssa. Ohjelmassa on mm. kampanjainfoa, alkulämmittely, kävelytekniikan opastusta ja yhteinen kävelylenkki jokirannassa. 

Osallistuminen netissä tai kortilla

Kilpailuaikana, 15.8.-31.8. kisaan voi ilmoittautua netissä www.turku.fi/kaupunkiaskeltaa tai noutaa kilpailukortin esim. Turku-pisteestä, kirjastoista, Impivaaran uimahallista, Samppalinnan maauimalasta tai Joukkoliikenteen palvelutoimistosta.

Upeita palkintoja

Kaikkien kisaan osallistuvien turkulaisten kesken arvotaan upeita palkintoja. Kisassa voi voittaa mm. Sats Elixian vuosikortin, tandemhypyn, aktiivisuusrannekkeita, sykemittareita, liikuntalippuja, Föli-lahjakortteja, Turun kaupungin museoiden vuosikortteja, TFO:n ja Kaupunginteatterin lippuja. Turkulaisten päiväkotien ja koulujen koulujen omissa kisoissa on lapsille ja nuorille mieluisat palkinnot.

Kampanjan tavoitteena on lisätä arjessa liikkumista

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -kampanjan tavoitteena on innostaa kaupunkilaisia lisäämään arjessa liikkumista. Turun kaupungin yhteistyökumppanina kampanjassa ovat Yle Turku, kaupunkilehti Turkulainen ja Sats Elixia. Turun kaupunki toivoo, että kampanjasta innostuvat kaikenikäiset kaupunkilaiset, ja kaikkia kumppaneita toivotaan mukaan edistämään turkulaisten arkiaktiivisuutta.

Pidetään Turku liikkeessä!

Lisätietoja:

  • Vapaa-aikatoimialan johtaja Minna Sartes (kampanja yleisesti), puh. 02 262 0910
  • Liikuntapalvelupäällikkö Minna Lainio-Peltola (liikkumaan aktivointi), puh. 050 554 6254
  • Viestintäjohtaja Saara Malila (viestintä), puh. 02 262 7591

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs