Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Karate 1 Premium League - Kuusisto kompastui Tatarovaan

Suomen Karateliitto Ry

Karate 1 Premium League - Kuusisto kompastui Tatarovaan

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2015 klo 11:03
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Karate 1 Premium Leaguen osakilpailu Saksan Avoin jatkui sunnuntaina, jolloin Helena Kuusisto otteli sarjassa naiset +68 kg.

Kuusisto arvottiin suoraan toiselle kierrokselle, ja sai ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Slovakian Dominika Tatarovan.

Kuusisto aloitti ottelunsa pirteästi ja pystyi heti ottelun alkuvaiheessa pistesuoritukseen jolla meni johtoon 1-0.

Ottelun edetessä Tatarova pystyi hänkin pistesuoritukseen ja ottelun ensimmäisen minuutin jälkeen tilanne oli tasan 1-1.

Kun otteluaikaa oli jäljellä vajaa minuutti, Tatarova pääsi yllättämään Kuusiston kolmen pisteen suorituksella, eikä Kuusisto hyvistä yrityksistä huolimatta pystynyt kuromaan eroa kiinni.

Näin Tatarova vei ottelun pistein 4-1 ja Helena Kuusisto joutui jännittämään mahdollista paikkaa keräilyotteluissa.

Slovakialainen kuitenkin hävisi seuraavan ottelunsa Venäjän Vera Kovalevaa vastaan, joten paikka keräilyotteluihin ei Kuusistolle tällä kertaa auennut.

Saksan Avoimien parhaaksi suomalaissuoritukseksi jäi näin ollen lauantaina naisten -68 kg sarjassa otelleen Melis Ayse Abatin 7. sija.

Karate 1 Premium Leaguen seuraava osakilpailu Itävallan Avoin käydään 17.-18.10 Salzburgissa.

Lisätietoa ja tuloksia kilpailusta:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs