Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kangasalalainen Emilia Kaján pyörittää metsäkuntosalia partiolaisten 17 000 osallistujan suurleirillä

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Kangasalalainen Emilia Kaján pyörittää metsäkuntosalia partiolaisten 17 000 osallistujan suurleirillä

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2016 klo 11:31
Julkaisija: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Kaikkien aikojen suurin ja kansainvälisin Suomessa järjestetty partiolaisten suurleiri toteutetaan kokonaan vapaaehtoisvoimin. Kangasalalainen Emilia Kaján on löytänyt itselleen mieluisan vapaaehtoistehtävän. Hän pääsee ”liikuttamaan” muita vapaaehtoistehtävissä toimivia muun muassa metsäkuntosalilla

Roihu-suurleiri järjestetään tänä kesänä Hämeenlinnan Evolla 20.-28.7. Leirille on tulossa 17 000 osallistujaa. Tällä hetkellä Roihu-suurleiriä tekee noin 1000 vapaaehtoista ja leirin aikana määrä kasvaa yli 3000:een

Yksi leirin vapaaehtoisista on 18-vuotias Emilia Kaján. Hän ollut partiossa koko ikänsä ja ollut mukana lukemattomilla leireillä.
-       Roihu tulee kuitenkin olemaan suurin leiri, jolle osallistun, Emilia kertoo.

Emilian pesti on liikuttaja, joka tarkoittaa, että hän liikuttaa leirin muita vapaaehtoisia aamusta iltaan työpisteillä ja leirin kuntosalilla.
-       Homma tuntui heti omalta, kun näin hakuilmoituksen. Tykkään liikkua ja haluan, että myös muut voivat kokea liikunnan tuoman ilon, Emilia kertoo.

Roihulla pidetään siis hyvää huolta myös leirin tekijöistä:
-       Leirille pystytettävä Keidas toimii aikuisten hyvinvointipaikkana. Kuntosali ja sen palvelut ovat osa työkyvyn ylläpitoa.

Monet Roihun vapaaehtoisista toimivat leirillä samoissa tehtävissä kuin työelämässäkin. Roihu tarjoaa kuitenkin erinomaisen mahdollisuuden myös testata uusia vahvuuksiaan.
-       Olen kiinnostunut liikunta-alasta tulevaisuudessa ja tällä pestillä saan hieman kokemusta liikunnan ohjaamisesta. Haaveena on liikunnanopettajan, poliisin, urheilutoimittajan tai ensihoitajan ammatti, Emilia toteaa.

Tämän kevään ylioppilas suuntaa tammikuussa armeijaan, mutta sitä ennen on aika tehdä kesätöitä ja nauttia tietysti Roihu-leiristä.
-       Leiriltä odotan eniten uusien ja vanhojen kavereiden tapaamista sekä hienoa yhtenäisyyden tunnetta ja tunnelmaa, Emilia tiivistää.

Lisätietoja
Emilia Kaján, p. 0409697232

Suomen Partiolaisten tiedottaja Elina Kamppari, p. 044 2700609, elina.kamppari@partio.fi

Kuvia median käyttöön
Roihu-leirin pressikuvat: http://roihu.kuvat.fi/kuvat/Lehdist%C3%B6kuvat/
Suomen Partiolaisten kuvapankki: partiokuvia.kuvat.fi

Roihu-projektin liekehtimistä voit seurata verkkosivujemme lisäksi Roihun blogissa ja
Facebook-sivuilla, Twitterissä sekä muissa sosiaalisen median kanavissa, @roihu2016.
Roihun Youtube-kanavalla voi virittäytyä leiritunnelmaan:
https://www.youtube.com/watch?v=y7jQA6oWk74

Suomen Partiolaisten järjestämä suurleiri Roihu järjestetään Hämeenlinnan Evolla 20.–28.7.2016. 17 100 ilmoittautuneesta leiriläisestä jopa 3000 tulee ulkomailta. Kaiken kaikkiaan Roihulla on osallistujia 45:stä eri maasta. Leiri on avoin myös kaikille partioon kuulumattomille ja heitä on tulossa leirille noin 2000.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun osoitteessa partio.fi/liity

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs