Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Jyväskylän ammattiopiston Loisto-konsertit: musiikkielämykset tarjolla nyt myös Yle Areenan kautta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston Loisto-konsertit: musiikkielämykset tarjolla nyt myös Yle Areenan kautta

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 12:43
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston muusikon koulutuksen Loisto-konserttisarja järjestetään tänä syksynä jo viidennentoista kerran 17.-20.11.2015 Jyväskylän Siltasalissa. Ammattiopiston monialaisena yhteistyönä toteutettava konserttisarja tarjoaa maksuttomia ja kaikille avoimia konsertteja muusikoiksi valmistuvien lempimusiikeista parhaimmilleen hiottuina. Ensimmäistä kertaa konserttitaltiointeihin osallistuva Yle Keski-Suomi lähettää torstai-illan 19.11. konsertit suorana Yle Areenasta, josta pääsee kurkistamaan myös kulissien taakse studiohaastattelujen merkeissä. Kaikki konserttisarjan osat taltioidaan Yle Areenaan, josta ne ovat katsottavissa viikon ajan livelähetysten jälkeen.

Konserttiviikon avaavat tiistaina 17.11. Antti Kankkunen ja Jiri Mustajärvi esityksillään heidän omasta tuotannosta. Keskiviikkona Anna Kinnunen tarjoilee muusikko-lauluntekijä Carole Kingin kappaleita. Keskiviikkoillan toisen konsertin laulaja Aapo Vuori lupaa räjäyttävän ja tapahtumarikkaan konsertin, joka pistää päät pyörälle. Torstain 19.11. konserteissa Niklas Tilli lataa täyslaidallisen rytmimusiikkia eri musiikinlajeista kotimaisilta ja ulkomaisilta esittäjiltä, ja Aku Rouhiainen esittää 70- ja 80-lukujen funky musiikkia trumpettisooloin videopeli Grand Theft Auto Vice Cityn tahtiin. Soul- ja gospel-meininkiä jyväskyläläisen Hope-kuoron tapaan kuullaan perjantaina Senni Hauta-ahon konsertissa. Konserttisarjan päättää Solja Väyrysen mielimusiikista koostuva kattaus vuosien varrelta.

Konsertin taltioinnista vastaavat Jyväskylän ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat. Kuvausryhmä tekee monikameranäyttöä ja tuo esiintyjät lähelle yleisöä heijastamalla videokuvaa suurille näytöille Siltasalissa sekä oppilaitoksen ulkoseinään Pitkäkadulla. Livelähetyksiä on mahdollista seurata myös oppilaitoksen verkkosivujen kautta (www.jao.fi/loisto). Monialaisuus näkyy lavalla myös muuna visuaalisuutena: hius- ja kauneusalan opiskelijat loihtivat esiintyjille kampaukset ja meikit täydentämään konsertti-illan näyttävyyttä.

 

Lisätiedot:

Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh 040 341 5781

 

Loisto-konsertit Siltasalissa (Pitkäkatu 19-21) 17.–20.11.2015

ti 17.11.
klo 18.00 Antti Kankkunen, Andy & The Bitches – WON´T JOIN THE CYNICAL (pop/rock)
klo 19.30 Jiri Mustajärvi – MUSIIKKITEATTERI HUKUPUKLUS (orchestral ambient)

ke 18.11.
klo 18.00 Anna Kinnunen – WELCOME TO MY LIVING ROOM – MUSIC BY CAROLE KING (70-luvun pop/folk/rock)
klo 19.30 Aapo Vuori – A SINGING, SHOUTING AND SCREAMING MOUNTAIN (pop/metal/rap/rockstar)

to 19.11.
klo 18.00 Niklas Tilli – FINDING THE POCKET (groove/hodge-podge)
klo 19.30 Aku Rouhiainen – GRAND THEFT AKU VI (funk/groove)

pe 20.11.
klo 18.00 Senni Hauta-aho – TOO BRIGHT TO SEE, TOO LOUD TO HEAR (soul/gospel/rock/metalcore)
klo 19.30 Solja Väyrynen – SOULED OUT (neo Soul/R'n'B/funk)

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs