Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Joogastudio avautuu nyt helsinkiläiseen hotelliin Erikoisuutena uima-altaalla pidettävät SUPYoga-tunnit

Joogastudio avautuu nyt helsinkiläiseen hotelliin Erikoisuutena uima-altaalla pidettävät SUPYoga-tunnit

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2015 klo 08:17
Julkaisija: YogaAngel

Helsinkiläisen BEST WESTERN PLUS Hotel Haagan yhteyteen avautuu tammikuussa 2016 Suomen ensimmäinen hotellin yhteydessä toimiva jooga- ja pilatesstudio, YogaAngel Haaga. Studio on YogaAngel -yrityksen toinen joogastudio Helsingissä. 

YogaAngel Haagan tuntitarjonta ja joogalajit tulevat noudattamaan YogaAngelin laajaa tarjontakonseptia aroma- ja aerial-joogasta pilatekseen. BEST WESTERN PLUS Hotel Haagan joogastudion erikoisuutena tulee olemaan läpi vuoden hotellin isolla uima-allasosastolla tarjottavat SUPYoga -tunnit.

Joogatunteja ja oheispalveluita tarjotaan teeman Joogaa jokaiselle -alla.

"Uskomme, että jokainen voi löytää studiollamme oman, itselleen sopivan joogalajin, sillä joogan voi aina muokata harjoittajalleen sopivaksi. Sekä Haagan studiolla että ensimmäisellä studiollamme Herttoniemessä on kerran kuukaudessa ilmainen, kaikille avoin joogatunti. Haagassa kokeilutunnit alkavat studion avauduttua tammikuussa ", kertoo YogaAngelin perustaja, joogaopettaja Saija Kekkonen.

BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga on hyvinvointiin keskittynyt kokoushotelli, jossa on spa-palvelut, moderni FIT 24 -kuntosali, liikuntasali ja iso uima-allas saunaosastoineen. Uusi joogastudio tulee olemaan luonteva osa hotellin laajaa hyvinvointipalvelujen tarjontaa. Hyvinvointipalveluja kysyvät yhä enenevässä määrin myös kokousvieraat. 

"Nykypäivänä työhyvinvointiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Kokouspäivän tauolla tarjoammekin jatkossa rentouttavan mindfulness- tai kevyen joogahetken iltapäiväkahvin sijaan tai sen kanssa. Tiimihenkeä voi kohottaa vaikka hauskalla SUPYoga -tunnilla, jonka päätteeksi pulahdetaan altaaseen", kertoo hotellinjohtaja Päivi Laine BEST WESTERN PLUS Hotel Haagasta. 

Jooga-asiakkaat voivat hemmotella itseään myös hotellin uudessa Central Park ravintolassa tai kahvilassa, sekä hotellin yhteydessä toimivassa Day Spassa. 

Joogatunneille voi ostaa sarjakortteja, Anytime -kuukausikortteja tai käydä tunnilla kertamaksulla.

Lisätietoja:

Saija Kekkonen, perustaja, joogaopettaja, YogaAngel, puh. 045 168 7560,

s-posti: YogaAngel@hotmail.fi

Päivi Laine, hotellinjohtaja, BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga, tel 040 139 8383 s-posti: Paivi.Laine@Haaga.fi 

OSALLISTU TOIMITTAJILLE SUUNNATUILLE SUP Yogan TESTITUNNEILLE

Pe 6.11., ma 9.11. ja pe 13.11.klo 09 - 9.30.

SUP Yogaa testataan hotellin uima-altaalla pienryhmissä ja 30 minuuttia kerrallaan. Joogan jälkeen hotellin uudessa hyvinvointiravintola Central Parkissa tarjolla aamupala.

Ilmoittaudu testitunneille ennakkoon:

tanja@pieni-ideapuoti.fi

YogaAngel

YogaAngel on helsinkiläinen hyvinvointiyritys, joka tarjoaa erilaisia  jooga- ja pilatestunteja sekä -kursseja.

YogaAngelin ensimmäin studio avattiin vuonna 2014 Herttoniemeen. Juuri uusiin tiloihin siirtynyt studio on Itä-Helsingin monipuolisin jooga- ja pilatesstudio yli 15 viikkotunnillaan ja 7 erilaisella joogalajillaan. Yoga Angel Herttoniemessä voi harrastaa AromaYogaa, Seasonal Yogaa, HOT Yogaa, YIN Yogaa, Aerial Yogaa, YogaPilatesta sekä pilatesta.

YogaAngel Haaga avautuu tammikuussa 2016.

YogaAngel Haaga, BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki

YogaAngel Herttoniemi, Sorvaajankatu 11 a A22, Helsinki

www.yogaangel.fi 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs