Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Huntteri laajeni Saksan pyörämarkkinoille

Huntteri laajeni Saksan pyörämarkkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 09:24
Julkaisija: Huntteri

Yksi Saksan suurista merkkipyörien jälleenmyyjäketjuista, Lucky Bike, ulkoisti oman pyörämallistonsa suunnittelu- ja tuotantovastuun Huntterille. Sopimus tuo suomalaisyritykselle uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja vahvistaa sen asemaa myös Suomen polkupyörämarkkinoilla.

Sopimus tarkoittaa, että Huntteri hoitaa jatkossa Lucky Biken omien merkkien pyörämalliston suunnittelun, tuotannon ja laadunvalvonnan. Pyörämallistojen suunnittelu tehdään Huntterilla Suomessa ja viimeistellään yhdessä asiakkaan ja tehtaiden kanssa.

– Asiakkaan vakuutti pitkä kokemuksemme ja avaimet käteen -ratkaisumme, ja me tartuimme haasteeseen. Tällaisesta toimintamallista on vuosien varrella ollut puhetta, ja sitä on pienimuotoisemmin toteutettukin eurooppalaisten kollegoiden kanssa, mutta nyt pääsemme toteuttamaan sitä koko laajuudessaan, kertoo Huntterin perustaja ja toimitusjohtaja Tapio Hirvaskari.

Enemmän resursseja tuotekehitykseen

Lucky Bike on merkittävä toimija Saksan markkinoilla ja hakee aktiivisesti kasvua. Yrityksellä on 19 myymälää ja nettikauppa. Ensimmäiset Lucky Bikelle valmistetut pyörät on jo toimitettu.

– Mittasuhteita yhtiön volyymille antaa, että Lucky Bike myymä kokonaispyörämäärä on puolet siitä, mitä Suomessa myydään vuodessa. Omien merkkien osuus myynnistä on jopa 15 prosenttia.

Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja se avaa ovia uusiin, suurempiin tehtaisiin ja hyödyttää näin myös Huntterin nykyisiä asiakkaita. Vuoden 2016 mallisto on suunnittelussa ja laajenee kolminkertaiseksi tämänvuotisesta.

– Tehtailla on mittavammat resurssit tuotekehitykseen, joten voimme kehittää myös omia merkkejämme ja nykyisten asiakkaidemme valikoimia, sanoo Hirvaskari.

10 prosentin kasvua liikevaihtoon

Huntteri on turkulainen polkupyörien ja pyörätarvikkeiden tukku- ja maahantuontiliike, jolla on 15 prosentin osuus polkupyörämarkkinoista Suomessa. Huntterin omia päämerkkejä ovat sporttipyörä Felt ja oman tuotannon Madison.

– Haemme suhteellisen lyhyelläkin jänteellä 10 prosentin kasvua liikevaihtoomme. Tulevaisuudessa asiakkuus antaa meille mahdollisuuden käyttää entistä laajempaa hankintaverkostoa ja siten entistä paremmat eväät alati kiristyvään kilpailuun.

Lisätietoja:

Tapio Hirvaskari, 050 67 679, tapio.hirvaskari@huntteri.fi

Oy Huntteri Ab on turkulainen vuonna 1994 perustettu polkupyörien ja pyörätarvikkeiden tukku- ja maahantuontiliike. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 10 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 17 henkilöä.

www.huntteri.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs