Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Erävaelluksen SM-kilpailut Mäntsälässä 18.09.–20.09.

Suomen Latu

Erävaelluksen SM-kilpailut Mäntsälässä 18.09.–20.09.

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2015 klo 09:06
Julkaisija: Suomen Latu

Viikonloppuna otetaan mittaa erävaellustaidoista ja -tiedoista Keravanjärven kierroksella. Keravan Latu ry, Mäntsälän Retki ry ja Suomen Latu ry järjestävät yhteistyössä Erävaelluksen SM-kilpailut.

Kilpailua käydään kahden hengin partioissa useassa eri sarjassa. Kilpailu käynnistyy perjantai-aamuna ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä.

Erävaelluksen SM-kilpailujen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää erävaellustaitojen säilymistä ja kehittymistä sekä verrata osanottajien erävaellustaitoja ja –tietoja sekä fyysistä suorituskykyä. 

Erävaellustiedot ja -taidot, suunnistus, ensiapu- ja pelastuspalvelutoiminta sekä luonnontuntemus ja -suojelu, ovat ne alueet, joista tehtäviä laaditaan. Kaiken kaikkiaan kilpailussa voi olla kolmisenkymmentä tehtävää, joista annetaan pisteitä.

Vaellus tapahtuu rastien kautta suunnistaen reitillä, jonka perusreitin pituus linnuntietä on avoimessa sarjassa noin 60 km, muissa SM-sarjoissa noin 50 km. Optimireitti on monessa tapauksessa paljon pidempi.

Lisätietoja:
Reino Ruotsalainen
puh. 040 500 3907
reino.ruotsalainen@kolumbus.fi

Liitetiedostot

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 79 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs