Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Dinner in the Sky - elokuisia elämyksiä Helsingissä

Dinner in the Sky Finland

Dinner in the Sky - elokuisia elämyksiä Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 19.07.2016 klo 09:30
Julkaisija: Dinner in the Sky Finland

Dinner in the Sky saapuu Helsinkiin ja Rautatientorille 2.-8. elokuuta. Kotimaiset tähdet, Top Chef –kisan voittaja Akseli Herlevi ja Ravintola ASKin Filip Langhoff nousevat taivaalle tarjoten vieraille suussa sulavia makuja. 

Akseli Herlevi muistetaan Suomen ensimmäisenä Top Chef –voittajana. Intohimoisella kokilla on vahva yhteys luontoon. Herlevi ottaa paljon vaikutteita japanilaisesta kulttuurista ja keittiöstä ja näitä makuja hän tarjoaa myös Dinner in the Skyssa 3.-4.8.2016.  Filip Langhoffin ruokaa luonnehditaan sanoilla aito, puhdas ja vahva fine-dining. Michelin-tähden vuonna 2014 saanut ravintola ASKin perustaja ja keittiömestari Filip Langhoff nostaa vieraat korkeuksiin 5.-7.8.2016 välisenä aikana.

Akseli Herlevin menu:

  • Bulgogi flavoured beef tartar on a shiso leaf, sesame and smoked mayo / Bulgogi-tartar, seesamia ja savustettua majoneesia
  • Torched Miso-Cod, katsuo flavoured eggplant and miso-bataa dressing / Miso-turskaa, katsuo-maustettua munakoisoa ja miso-bataa kastike
  • Beef Tataki, Japanese salad and ponzu-salsa / Beef Tataki, japanilaista salaattia ja ponzu-salsaa
  • Matcha cheesecake, yuzu flavoured summer berries / Matcha-juustokakkua, yuzulla maustettuja kesän marjoja

Filip Langhoffin menu:

  • Mushroom forest & millet / Sienimetsä & hirssiä
  • Onion & Whitefish / Sipulia & siikaa
  • Celeriac & lamb / Selleriä & lammasta 
  • Blackcurrant & Buttermilk / Mustaherukkaa & piimää

Uutta on myös erityinen cocktail-nosto iltaisin. Nordic Emerald -cocktailien luoja, Tallink Silja Oy:llä työskentelevä Andres Poljakov kertoo, että hän innostui muuttamaan alkuperäisen Golden Emerald -cocktailinsa reseptiä Dinner in the Sky® -konseptia varten: "Koska olemme pohjoisen väkeä, maustoin reseptiä hieman meille sopivammaksi lisäämällä yhdeksi ainesosaksi pohjoisten metsien kuusta". Alkuperäinen Golden Emerald -cocktail oli kolmen finalistin joukossa Miamissa helmikuussa 2016 järjestetyssä kilpailussa, johon osallistui yhteensä yli 4500 cocktailia.

Taustaa

Dinner in the Sky nostaa 22 vierasta ruokailemaan tai nauttimaan lasin kuohuvaa 50 metrin korkeuteen. Tapahtuma on tunnettu siitä, että keittiömestarit ovat maailman ja Suomen parhaita ja palkittuja. Päivän keittiömestari nousee vieraiden mukana ylös aina illallisilla. Lounaalla menusta tarjotaan kolme ruokalajia, illallisilla kaikki neljä. Taivasravintolakonsepti vietti kesäkuussa 10-vuotisjuhliaan Belgiassa 10 pöydän ja lukuisten huippukeittiömestareiden voimin. Elämys toimii jo 55 maassa. Tänä vuonna Dinner in the Sky on mukana myös muissa kotimaisissa kesätapahtumissa mm. Pori Jazzeilla 14.-17.7. sekä Vaasa Festivaleilla 22.-24.7 ja Turun DBTL-kaupunkifestivaaleilla 27.-30.7.

Liput nyt myynnissä Helsingin tapahtumaan:  www.dinnerinthesky.fi  

  • Lehdistön edustajille ja bloggareille on varattu paikkoja Helsingin nostoista. Jos haluat tulla tekemään juttua, kysy vapaita press-paikkoja: info@dinnerinthesky.fi tai puhelimitse Risto Meigas, +372 501 7981. 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa #dinnerintheskyfinland

Lisätietoja myös: www.dinnerinthesky.com

Risto Meigas, Skyworld Service OÜ, +372 501 7981, risto@dinnerinthesky.ee  (suomi, englanti)

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs