Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Centria tarjoaa abeille välipalaa lukulomalla

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria tarjoaa abeille välipalaa lukulomalla

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa abiturienteille välipalatarjoilua Kokkolassa viikolla 8. Tarjoilu järjestetään Centria-kirjastossa (kaupunginkirjaston 2. krs) maanantaista perjantaihin klo 10–16 välisenä aikana.

Tarjolla on kahvia, teetä, vesipulloja, terveellisiä välipalakeksejä sekä karamelleja. Tarjoilu on abiturienteille maksuton. Tarjoilua on varattu päivittäin noin sadan annoksen verran ja se toimii itsepalveluperiaatteella.

Idea tarjoiluun tuli Centria-kirjastosta, jossa jo useana vuotena on pantu merkille ylioppilaskirjoituksiin lukevien abien määrä.

- Haluamme tällä välipalatarjoilulla muistaa ja tsempata abeja. Kirjastossa on rauhallista lukea ja laskea, ja otamme abit erittäin mielellämme meille lukemaan, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs