Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Biltema mukana Suomen Nuorten leijonien matkassa – Catch the Game!

Biltema

Biltema mukana Suomen Nuorten leijonien matkassa – Catch the Game!

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 11:11
Julkaisija: Biltema

Urheiluvuosi huipentuu joulun sykähdyttävimpään tapahtumaan – 2016 Jääkiekon Nuorten MM-kisoihin, joiden suojelijana toimii legendaarinen Teemu Selänne. Kisat laukaistaan käyntiin tapaninpäivänä lauantaina 26.12. ja finaalipelit taistellaan tammikuussa 5.1. Tulossa on huikean jännittävä kisataival!

Biltema on kisojen yksi virallinen pääsponsori ja vahvasti mukana tapahtumassa. Lasten ja nuorten jääkiekkoharrastus on vahvasti koko perhettä yhdistävä harrastus ja uskomme että tulevat kisat puhuttelevatkin perheitä läpi koko Suomen. Me Biltemassa pidämme tällaisia erityisesti perheitä yhdistäviä asioita hyvin tärkeinä ja haluamme olla omalla panoksellamme mukana tukemassa tällaista toimintaa.

Lasten ja nuorten asiaa ajaa myös meidän kisataipaleen ajaksi käynnistämämme hyväntekeväisyyskampanja, jonka tuotto käytetään avohoitopöydän hankintaan HYKS Lasten ja nuorten sairauksien Kätilöopiston sairaalan vastasyntyneiden osastolle. Hyväntekeväisyyskampanja tehdään yhteistyössä Finnish Flash ry:n kanssa.

Kampanjaan voi osallistua ostamalla 10 euron hintaisen virallisen kisamaskotin, Leijona-pehmolelun, jolloin lahjoittaa samalla 50 senttiä hyväntekeväisyyskohteellemme.

Leijona-pehmolelu on myynnissä kaikissa tavarataloissamme, Suomen pelipäivinä myyntipisteillämme kummallakin kisapaikalla, eli Hartwall Arenalla ja Helsingin Jäähallilla, sekä verkkokaupassamme.

Tule mukaan tekemään hyvää!

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 123 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs