Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Asuntojen esittelyvideot ottivat huiman loikan kuukaudessa - kesällä esittelyvideot palvelevat myös mökinostajia

Kiinteistömaailma

Asuntojen esittelyvideot ottivat huiman loikan kuukaudessa - kesällä esittelyvideot palvelevat myös mökinostajia

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2015 klo 11:04
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailman alkuvuonna lanseeraamat asuntoesittelyvideot ovat saaneet tuulta alleen. Lähes 2500 kohdetta on jo videoitu ja katselukerroissa rikotaan ennätyksiä joka viikko.

Kiinteistömaailma lanseerasi videoesittelyt toukokuun puolessa välissä 1000 esittelyvideon voimin ja määrä on yli kaksinkertaistunut kuukaudessa. Videoista satelee kiitosta niin ostavilta kuin myyviltä asiakkailta.

”Pelkästään kesäkuun ensimmäisellä viikolla videoita katsottiin yhteensä yli 37 000 minuuttia. Se tarkoittaa, että viikon jokaisena hetkenä on ollut keskimäärin neljä esittelyä käynnissä. Samaan aikaan alalla tuskaillaan, että asuntojen yleisesittelyissä käy kovin heikosti asiakkaita”, kertoo Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Erkki Heikkinen.

Kiinteistömaailman videoiden valtavat katselumäärät näkyvät suoraan kiinteistönvälittäjien arjessa.

”Verkkopalvelumme kautta tulevat esittelypyynnöt kohteista ovat kolminkertaistuneet viime vuoteen verrattuna. Videon voiman on oivaltanut myös asunnon myyjät ja he pyytävät lähes poikkeuksetta itsekin videon tekemistä. Helpoin tapa ostaa asunto tänä päivänä on aloittaa videoista”, jatkaa Heikkinen.


Esittelyvideo palvelee myös mökinostajaa

Kiinteistömaailman videoiden hyödyt ovat löytäneet kodinostajien lisäksi myös mökkeilijät. Kesämökkien ostajat asuvat yleensä toisella paikkakunnalla. Nyt vaihtoehtoihin voi tutustua kunnolla etukäteen koko perheen voimin kotisohvalta käsin.

”Enää ei tarvitse lähteä hatarin tiedoin usean tunnin ajomatkalle tutustumaan tarjontaan, vaan tehdään täsmäisku suosikkivaihtoehtoon. Mökkivideoissa korostuu, että näkee ympäristön, maaston muodon, luonnon ja kokonaisuuden paremmin kuin yksittäisistä kuvista”, kertoo Kiinteistömaailma Mikkelin yrittäjä Pertti Orava.


Lisätiedot:

Erkki Heikkinen, toimitusjohtaja, p. 050 433 2080
Hanna Lantto, viestintäsuunnittelija, p. 044 714 0090

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 700 asuntokaupan ammattilaista noin 110 asuntomyymälässä ympäri Suomen. Brändin omistaa Danske Bank; asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs