Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Arto Lievonen ehdolla vuoden 2014 jalkapallohuoltajaksi

Cramo

Arto Lievonen ehdolla vuoden 2014 jalkapallohuoltajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2014 klo 11:00
Julkaisija: Cramo

Arto Lievonen ehdolla vuoden 2014 jalkapallohuoltajaksi

Suomen Palloliiton ja Cramon järjestämä Vuoden jalkapallohuoltaja 2014 -kilpailu on edennyt finaalivaiheeseen.

Tuomaristoon kuuluneet jalkapallolegendat Hannu Tihinen ja Antti Niemi valitsivat yhdessä Suomen Palloliiton sekä Cramon kanssa finaaliin 10 ehdokasta. Valinnat tehtiin osoitteeseen www.huoltopelaa.fi kertyneiden lukuisten ehdotusten perusteella.

Yksi finalisteista on Ilveksen miesten edustuksen huoltaja Arto Lievonen Tampereelta. Lievosta vuoden huoltajaksi huoltopelaa.fi-sivustolla ehdottaneet kuvailevat häntä näin:

- Arto on aina valmiina auttamaan, oli kyse sitten pelaajien muutoista, Tammelan stadionin remontista, koppien maalauksesta tai kaappien teosta. Mieleenpainuvimpana eleenä oli viime kesänä anniskelualueemme terassin teko stadionille, kun kaupunki ei sitä ehtinyt hoitaa.

Vuoden jalkapallohuoltaja -äänestys on parhaillaan käynnissä. Jokainen voi käydä äänestämässä suosikkihuoltajaansa osoitteessa www.huoltopelaa.fi aina perjantaihin 3.10. saakka.  Viiden eniten yleisöääniä saaneen joukosta tuomaristo valitsee Vuoden jalkapallohuoltajan, joka palkitaan EM-karsintaottelussa Suomi-Kreikka-ottelussa 11.10. Helsingin Olympiastadionilla.

Vuoden jalkapallohuoltaja saa palkinnoksi upean matkan Budapestiin seuraamaan EM-karsintaottelua Unkari-Suomi yhdessä legendaarisen jalkapallohuoltajan ja Captain’s Ball -voittajan Gunnar Yliharjun kanssa. Lisäksi Vuoden jalkapallohuoltajan joukkue saa 1 000 euron varustelahjakortin.

- Tuomaristoa ilahdutti erityisesti hyvien ehdokkaiden määrä ja perustelut, joilla seurat ympäri Suomea ylistivät huoltajiaan. Vapaaehtoistyötä tekevillä huoltajilla on tärkeä merkitys joukkueille. Varusteista ja pelaajista huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää ja näyttä siltä, että maamme jalkapallopiireissä tätä työtä myös arvostetaan, kertoo Cramo Finlandin toimitusjohtaja ja tuomariston jäsen Tatu Hauhio.

Suomen Palloliitossa ollaan innoissaan nyt toista kertaa järjestettävästä Vuoden jalkapallohuoltajan valinnasta.

- Vuoden jalkapallohuoltajan valtakunnallinen kilpailu tuo mielestämme hienolla tavalla esille huoltajien ja vapaaehtoistyön merkitystä suomalaiselle jalkapalloilulle. Kilpailu toivottavasti myös osaltaan kannustaa huoltajia jatkamaan merkityksellistä työtään, sanoo Suomen Palloliiton yhteyspäällikkö Elina Ojala.

 

Äänestä suosikkiasi osoitteessa huoltopelaa.fi.

Katso kilpailun kunniaksi Hannu Tihisen kanssa kuvattu pienoisdokumentti täältä

 

Vuoden 2014 finalistit:

Kari Julkunen, 54, SPL Itä-Suomen piirijoukkueet

Arto Lievonen, 52, Ilves, miesten edustus 

Pauli Peltomaa, 42, TKT Naiset

Kari ”Valtsu” Valtonen, 53, FC Turku-82

Juha-Matti Lalli, 31, Puotinkylän Valtti P03

Pasi Ikonen, 50, JJK -00 Red

Riitta Tauriainen, FC wild 

Anneli Junninen, 48, Peli-Karhut B tytöt

Erkki Jalanne, 58, Kaarinan Pojat/Naiset

Kyösti Kähkönen, FC Kemi, edustus

 

Lisätietoja:

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö

GSM: 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

 

OS/G Viestintä

Mari Kuusinen

GSM: +358 40 196 4374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

 

Suomen Palloliitto ry

Elina Ojala, yhteyspäällikkö 

GSM: 040 823 5266, sähköposti: elina.ojala@palloliitto.fi

 

Liitetiedostot

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 400. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa. Kotimaassa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fiwww.facebook.com/cramofinland

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA) jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään sekä kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta. Suomen Palloliittoon kuuluvissa noin 1 000 jäsenseurassa on yli 119 000 rekisteröityä pelaajaa. Jalkapalloa harrastaa Suomen Gallupin tutkimusten mukaan 500 000 suomalaista. Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto. www.palloliitto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs