Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Arktista ja virtuaalista pukuloistoa

Lahden Messut

Arktista ja virtuaalista pukuloistoa

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 12:53
Julkaisija: Lahden Messut

- syksyn kiinnostavimmat näyttelyt esittäytyvät Kätevä & Tekevä 2016 -messuilla

Muotisuunnittelun uudet tuulet puhaltavat Kätevä & Tekevä  -kädentaito- ja harrastemessuilla marraskuussa. Visuaalisesta muotokielestään ja ylellisistä asuistaan tunnustusta saanut muotitaiteilija Anne-Mari Pahkala sekä virtuaaliseen pukusuunnitteluun perehtynyt pukusuunnittelija Heli Salomaa lanseeraavat tapahtumassa omat muotikonseptinsa, joissa molemmissa on mukana uudenlaista innovatiivisuutta. Kätevä & Tekevä 2016 järjestetään Lahden Messukeskuksessa 5.-6. marraskuuta.

Pop-tähti Jannika B:n luottosuunnittelijanakin tunnetun muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan töitä on aiemmin nähty muun muassa Italiassa, Japanissa ja Shanghaissa Kiinassa. Nyt Pahkalan muotitaidetta pääsee ihastelemaan läheltä myös Lahdessa, kun Pahkala lanseeraa innovatiivisen View 1.0 -muotikonseptin Kätevä & Tekevä –messuilla yhdessä italialais-suomalaisen muotisuunnittelija-graafikon Caterina Montagnin kanssa. - Matkustaminen Kiinassa ja tutustuminen paikalliseen kulttuuriin avasi silmiäni ja loi lähtemättömän perspektiivin ja vaikutuksen omaa pohjoismaisuuttamme ja arvojamme kohtaan. Jo ensimmäisellä matkallani oli selvää, että seuraava projektini tulisi tavalla tai toisella olemaan vuoropuhelua arktisuutemme ja tulevaisuudennäkymien kanssa, Pahkala kuvailee.

Reaalimaailmassa nähtävien luomusten lisäksi Kätevä & Tekevä –messuilla on mahdollisuus tutustua virtuaalitodellisuuteen sijoittuvaan näyttelyyn, joka koetaan virtuaalilasien kautta. Pukusuunnittelua virtuaalitilassa -näyttelyn toteuttaa aiheesta Aalto-yliopistoon lopputyötään tekevä pukusuunnittelija Heli Salomaa. Näyttelyn tekniseen toteutukseen tukensa tarjoaa virtuaalitodellisuuden kehittäjäyhteisö Finnish Virtual Reality ry. Lahdesta kotoisin olevan Salomaan kädenjälkeä on aiemmin nähty muun muassa hänen kotikaupunkinsa teatterilavoilla.

Kätevä & Tekevä kokoaa pyhäinpäiväviikonloppuna kädentaitajat ja harrastajat saman katon alle Lahden Messukeskukseen. Koko perheelle suunnatun tapahtuman pääosassa ovat käsintehdyt tuotteet ja tarvikkeet. Kätevä & Tekevä -messujen yhteydessä järjestetään myös suositut Kivi- ja korumessut sekä Nukkekoti- ja nukkemessut. 

Lisätiedot: www.katevamessut.fi

Lahden Messut Oy
Niina Vesalainen
Projektipäällikkö
040 654 1284
niina.vesalainen@lahdenmessut.fi

Minna Helminen
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
0400 617 640
minna.helminen@lahdenmessut.fi

www.facebook.com/katevatekevamessut  Instagram: @katevatekevamessut #kätevätekevä

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs