Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Adobe ja Fast Company kehittävät uusia mobiileja mediakokemuksia yhdistämällä digitaalisen ja painetun sisällön

Adobe

Adobe ja Fast Company kehittävät uusia mobiileja mediakokemuksia yhdistämällä digitaalisen ja painetun sisällön

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 11:55
Julkaisija: Adobe

Palkittu amerikkalainen aikakauslehti Fast Company julkaisi uuden Adoben kanssa yhteistyössä kehitetyn mobiilisovelluksen. Sovellus tuo saataville uudenlaisen mobiilikokemuksen yhdistämällä lehden kuukausittaisen sisällön, reaaliaikaiset uutiset, muita Fast Companyn tarjoamia sisältöjä sekä lehden toimituksen valikoimia artikkeleita.

Fast Companyn sovellus on nyt saatavilla iPhonelle ja iPadille App Storesta. Sovelluksessa on pääasiassa kolme osaa: Top 5 koostuu Fast Companyn toimittajien päivittäin valitsemista uusista ja kiinnostavista artikkeleista; uutisvirta näyttää Fast Companyn verkkosivujen tuoreimmat artikkelit; ja lisäksi mukana on muita Fast Companyn sisältöjä sekä kuukausittain ilmestyvän lehden sisältö lukijaystävällisesti artikkeleina.

”Uskomme lehtisisältöjen ja reaaliaikaisten uutisten yhdistämisen luovan uusia mobiili- ja brändikokemuksia, sanoo Andreas Hollström, Adobe Nordicin mobiilisovellusten asiantuntija.

Fast Company on Adobelle ihanteellinen kumppani lukijoiden innostamisessa tutustumaan ja käyttämään uusia mobiilisovelluksia. Hollström uskookin, että painetun ja verkkosisällön yhdistävä lähestymistapa hyödyttää lehtijulkaisijoita sekä sisältömarkkinointialaa Pohjoismaissa.

”Olemme päätyneet lähestymistapaan, joka yhdistää painetun sisällön verkkosisältöön. Se mahdollistaa ainutlaatuisien mobiilikokemuksien luomisen tableteille ja älypuhelimille, jolloin lukijat saavat korkealaatuista sisältöä jatkuvana virtana”, jatkaa Hollström. ”Yhteistyö Fast Companyn kanssa on terävöittänyt visiotamme digitaalisen julkaisun ratkaisumme uudesta versiosta, jonka esittelyä kesällä odotamme innokkaasti.”

Käyttäjät suosivat mobiiliversioita

Uuden sovelluksen betatestaajista 80 prosenttia kertoi pitävänsä uutta, jatkuvasti päivittyvää sovellusta parempana kuin olemassa olevaa digilehteä. 75 prosenttia suosittelisi sovellusta muille. Testaajat olivat kiinnostuneita saamaan sisällön iPhoneensa, jota 64 prosenttia testaajista käytti sisällön selaamiseen.

Fast Company -lehti on nyt ladattavissa App Storesta. Tutustu sovelluksen tekoon ja tarinaan Adoben blogissa ja lataa sovellus täältä. Lisätietoja Fast Companyn sovelluksesta myös Adoben blogissa.

Lisätietoja antavat:

 

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs