Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » Safetum Oy huolehtimassa Kaleva Oy:n kiinteistöjen turvallisuudesta.

Safetum Oy

Safetum Oy huolehtimassa Kaleva Oy:n kiinteistöjen turvallisuudesta.

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2014 klo 07:15
Julkaisija: Safetum Oy

Safetum Oy on päivittänyt Kaleva Oy:n kiinteistöjen pelastussuunnitelmat ajantasaisiksi yhdessä kiinteistön edustajien kanssa. Lisäksi suunnitelmat on jalkautettu henkilöstölle turvallisuus- ja pelastautumiskoulutuksen avulla. Kaleva Oy:n kiinteistöpäällikkö Jouko Männikön mukaan asiantuntevista pelastusvalvojista on ollut apua kiinteistöturvallisuuden ylläpidossa ja parantamisessa.

Safetum Oy on turvallisuusalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu turvallisuus- ja pelastussuunnitteluun, turvallisuusviestintään, kiinteistöjen pelastusvalmiuden ja varautumisen ylläpitoon, ihmisten pelastustietouden- ja osaamisen kehittämiseen sekä palo- ja poistumisturvallisuusselvitysten laadintaan. Yrityksen kiinteät toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Yrityksen palveluille on myönnetty oikeus käyttää avainlippu-merkkiä, joka viestii kotimaiseen tarpeeseen suunnitelluista, vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Yritys huolehtii myös vastuullisesti tilaajavastuulain mukaisista velvoitteista. Tästä osoituksena on Luotettava Kumppani - logon käyttöoikeus.

www.safetum.fi

www.turvallinenkiinteisto.fi

 

Kaleva Oy  on Pohjois-Suomen suurin media-alan yritys. Se tarjoaa asiakkailleen tuoreita uutisia, kiinnostavia juttuja ja hyödyllisiä palveluja joka päivä. Kaleva on vireä, tulevaisuuteen suuntautunut ja kasvava yhtiö, joka on mukana kehittämässä alansa uusimpia tuotteita ja palveluja. Yhtiön palveluksessa on runsaat 500 ihmistä ja sen liikevaihto 2013 oli 56,8 miljoonaa euroa.

www.kaleva.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs