Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » LähiTapiola ja Scandia Rent sopimukseen sijaisautopalvelusta

LähiTapiola

LähiTapiola ja Scandia Rent sopimukseen sijaisautopalvelusta

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2014 klo 10:45
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola on solminut Scandia Rentin kanssa sopimuksen sijaisautopalvelusta. Yhteistyön myötä LähiTapiola ohjaa liikennevahingon vuoksi sijaisautoa tarvitsevat asiakkaansa ensisijaisesti Scandia Rentiin. Scandia Rentin palvelu on avoinna läpi vuorokauden ja palveluverkosto kattaa koko manner-Suomen.

”Scandia Rentin ja LähiTapiolan arvopohja on yhteinen. Olemme molemmat kotimaisia avainlippuyrityksiä, tarjoamme paikallista palvelua lähellä asiakkaita ja otamme asiakkaat mukaan palvelujemme kehittämiseen. Myös Scandia Rentin tarjous oli meille sopivin”, LähiTapiolan kehittämispäällikkö Lauri Juurijoki perustelee valintaa.

LähiTapiolan asiakas saa käyttöönsä sijaisauton, kun vakuutuksena on Loistokasko ja matka keskeytyy teknisen vian tai kolarin vuoksi. Tekniset viat aiheuttavat yhä suuremman osan sijaisautotilanteista. Asiakkaalle tarjotaan oman auton teknistä varustelua vastaava auto. Esimerkiksi automaattivaihteisto ja muut vastaavat toiveet pyritään aina ottamaan huomioon.

Scandia Rentin yhtenä vahvuutena on asiakasviestintä. ”Sijaisautoon johtanut tilanne ei ole asiakkaalle mukava. Pidämme asiakkaat ajan tasalla aikatauluista ja lähetämme sijaisauton käytön loppumisesta muistutuksen”, Scandia Rentin liiketoimintajohtaja Timo Raimovaara kertoo. 

”Scandia Rentin sijaisauton käytössä myös omavastuu on kohtuullinen ja lähellä henkilön oman autovakuutuksen omavastuuta, toisin kuin monilla muilla palveluntarjoajilla”, Juurijoki mainitsee.

Lisätiedot:

LähiTapiola, kehittämispäällikkö Lauri Juurijoki, puh.  050 535 5582
Scandia Rent, liiketoimintajohtaja Timo Raimovaara, puh.  050 547 007

Scandia Rent: Scandia Rent on kotimainen, yrittäjävetoinen autonvuokrausketju, jolla on yli 50 toimipaikkaa ja lähes 1 500 auton kalusto ja laaja merkkivalikoima. Scandia Rent palvelee kaikkialla manner-Suomessa.

LähiTapiola: LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita lähellä asiakkaita. LähiTapiolan tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs