Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » Handelsbanken Suomi ja Folksam Vahinkovakuutus Oy aloittavat henkilöasiakkaiden vahinkovakuusyhteistyön

Folksam

Handelsbanken Suomi ja Folksam Vahinkovakuutus Oy aloittavat henkilöasiakkaiden vahinkovakuusyhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Folksam

Handelsbanken Suomi ja Folksam Vahinkovakuutus ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä Handelsbanken alkaa välittää asiakkailleen Folksamin vahinkovakuutuksia. Yhteistyö käynnistyy keväällä 2016. 

Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti on tyytyväinen tulevaan yhteistyöhön.

”Yhteistyön ansiosta voimme huomioida asiakkaidemme moninaiset tarpeet entistäkin tehokkaammin ja samalla tarjota heille parempaa kokonaispalvelua. Folksam tarjoaa meidän laillamme yksilöllistä ja asiakaskeskeistä palvelua, ja yhtiöllä on kattava vakuutustarjonta. Pankkiasioita hoitaessaan asiakkaamme voivat nyt myös kilpailuttaa vakuutuksensa kauttamme”, Arkilahti kertoo.

Yhteistyö on osa Folksamin jakelustrategiaa.

”Haemme aktiivisesti uusia potentiaalisia kumppaneita ja näemme Handelsbanken-yhteistyön hyvänä kanavana asiakaskuntamme kasvattamiseen”, toteaa Patrick Holm, joka johtaa Folksam Vahinkovakuutuksen jakelu- ja markkinointitoimintoja.

”Olemme iloisia myös siitä, että vakuutusratkaisumme täydentävät Handelsbankenin tuotevalikoimaa.  Me teemme työtä niiden asioiden parissa, jotka ovat asiakkaille tärkeitä. Asiakas säilyy jatkossakin keskipisteessä, kun kehitämme yhteistyötämme Handelsbankenin kanssa”, Holm kertoo.

 

Lisätiedot:

Hanne Katrama, liiketoimintajohtaja, Handelsbanken Suomi
Puh. +358 10 444 2791

Camilla Sågbom, viestintäjohtaja, Handelsbanken Suomi
Puh. +358 10 444 2787

Patrick Holm, Johtaja, Jakelu & Markkinointi, Folksam Vahinkovakuutus, Puh +358 50 595 2743

Annika Karppinen, Partneriyhteistyön päällikkö, Folksam Vahinkovakuutus, Puh Tfn +358 50 384 3828

Folksam Vahinkovakuutus Oy on osa ruotsalaista Folksam Sak –konsernia. Folksam Vahinkovakuutus tarjoaa kattavan vakuutusturvan, sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä vahinkovakuutuksia, yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille. Visiomme on, että ihmiset tuntisivat turvallisuutta kestävässä maailmassa. Olemme henkilökohtaisia, sitoutuneita ja vastuuntuntoisia. www.folksam.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs