Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » 4 tärkeää faktaa vakuutuksista - säästä satasia ja hermojasi!

MyyAsuntoni.fi

4 tärkeää faktaa vakuutuksista - säästä satasia ja hermojasi!

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2015 klo 14:00
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Karoliina Latonen Suomen Vahinkovakuutus Oy:sta on koonnut tärkeimmät vinkit vakuutuksista MyyAsuntoni-verkkopalvelun blogissaan.

1. Vakuutusyhtiöitä kannattaa kilpailuttaa. Hintaero voi olla useita satoja euroja, vaikka sisältö olisi lähes identtinen. 

2. Vakuutus korvaa äkilliset ja ennalta-arvaamattomat vahingot. Vakuutus ei korvaa useimpia niistä vahingoista, joita olisit voinut omalla toiminnallasi estää tai ehkäistä. Kannattaa siis katsoa kodin- ja autonhuoltovinkkejä ihan uusin silmin. Pieni vaivannäkö voi estää taloudellisen katastrofin!

3. Vakuutuksen hankkimista netissä kannattaa harkita. Mihin loppujen lopuksi tarvitset ihmistä kertomaan sinulle samat asiat, jotka voit lukea itse? Jos hiiri pysyy kädessäsi sen verran, että osaat käyttää nettiselainta, vakuutuksen ostaminen verkosta voi olla hyvä idea. Saat asiakaspalvelua joko puhelimitse tai chat-palvelun kautta, joten yksin ei ole pakko selviytyä. Saat rauhassa tutkia vakuutusehdot läpi omassa kodissasi.

4. Vakuutusehtoihin tutustumiseen kannattaa käyttää aikaa. Ehtoihin tutustuminen vaatii pientä vaivannäköä, mutta ei vakuutusasiantuntijuutta. Lisäksi asiakaspalveluun voi aina ottaa yhteyttä, jos haluaa tietää lisätietoja jostakin asiasta. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Lue koko blogikirjoitus: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/03/23/vakuutusasiaa-vasta-alkajille/

 

MyyAsuntoni.fi on Suomen kattavin kiinteistönvälittäjäportaali, jossa on mukana yli 500 kiinteistönvälittäjää. Sivustolla olevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni, twitter.com/myyasuntonifi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs