Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » 2015 års säkraste och snålaste bilmodeller

Folksam

2015 års säkraste och snålaste bilmodeller

Pressmeddelande.
Publicerad: 09.01.2015 kl. 09:30
Utgivare: Folksam

Nu presenterar Folksam sin lista över vilka av 2015 års bilmodeller som är både trafiksäkra och miljömässigt hållbara. Resultatet visar bland annat att utsläppen minskat drastiskt de senaste tio åren.

 

– Eftersom vi engagerar oss i det som är viktigt för våra kunder vill vi informera om hur man genom valet av bil kan bidra till att spara liv och värna miljön. De bilar som köps idag kommer att rulla på våra vägar i många år. Därför är det viktigt att påverka de största inköparna av nya bilar. Genom att styra inköpen av nya bilar till de som klarar våra högt ställda säkerhets- och miljökrav kan vi göra skillnad under lång tid, säger Anders Ydenius, trafikforskare Folksam Sverige. 

Det är artonde året i rad som Folksam granskar biltillverkarnas nya bilmodeller. Hela listan över 2015 års säkra och hållbara bilar består av 72 modeller i olika versioner. Utifrån listan har Folksam valt ut de snålaste versionerna i varje storleksklass och skapat en bäst-i-klassen-lista, det vill säga de godkända modellversioner som har de lägsta utsläppen av CO2.

Läs mer och bekanta dig med listan äver säkra och hållbara bilar: https://www.folksam.fi/sv/2015-ars-sakraste-och-snalaste-bilmodeller

Folksam Skadeförsäkring Ab är en del av svenska Folksam Sak koncernen. Vi erbjuder ett heltäckande försäkringsskydd, både frivilliga och lagstadgade skadeförsäkringar åt privat- och företagskunder samt lantbruk. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. www.folksam.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs