Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Tervetuloa sarjakuvien julkistamistilaisuuteen 19.10.

Sexpo

Tervetuloa sarjakuvien julkistamistilaisuuteen 19.10.

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2016 klo 11:56
Julkaisija: Sexpo

Sexpo julkaisee neljä uutta sarjakuvaa ja tukimateriaalia seksuaalikasvatuksen tueksi. Sarjakuvat julkistetaan keskiviikkona 19.10. klo 16-18 Rikhardinkadun kirjastossa, osoitteessa Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki.

Sexpon Yhdessä-hankkeen sarjakuvat on työstänyt taiteilija Maria Björklund. Sexpon työryhmä on laatinut sarjakuvien käsikirjoitukset ja tukimateriaalit yhteistyössä Autismisäätiön kanssa. Sarjakuvat perehdyttävät lukijan seksuaalikasvatuksessa vastaan tuleviin kysymyksiin ja tarjoavat käytännön vinkkejä tilanteissa toimimiseen:

”Miten voin lähestyä ihastustani?”

”Miten ehdotan toiselle seksiä?”

”Mitä, jos alastonkuvani päätyy nettiin?”

”Mitä kaikkea on BDSM?”

Sarjakuvien lisäksi esitellään seksuaalikasvatuksen tueksi laadittu, sarjakuvien teemoja käsittelevä materiaalipankki kasvattajien, opetusalan henkilöstön ja nuorten itsensä käyttöön. Tilaisuuden juontaa Raisa Omaheimo ja puhujiksi on kutsuttu sarjakuvien teemojen asiantuntijoita.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätiedot:

Anni Ahtola, viestintävastaava
0505981268, anni.ahtola@sexpo.fi

Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs