Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Sansan joulukeräys: Media vie joulun sanomaa Aasiaan

Medialähetys Sanansaattajat

Sansan joulukeräys: Media vie joulun sanomaa Aasiaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) joulukeräys suuntautuu Aasian mediatyöhön. Joulukeräyksen tuotolla Sansa tukee yhteistyökumppaniensa tekemiä joulunajan ohjelmia ja muuta mediatyötä Indonesiassa, Kiinassa, Mongoliassa, Thaimaassa ja Intiassa. Moni aasialainen voi kuulla jouluevankeliumin vain median välityksellä.

Hiljattain Kiinassa vieraillut Sansan medialähetysjohtaja Juha Auvinen kertoo:

– Näin, miten Jumalan sana on vaikuttanut ja kirkko kasvaa Kiinassa. Monet kohtaamani ihmiset kertoivat kuunnelleensa Sansan tukemia radio-ohjelmia jopa vuosikymmeniä.

Indonesiassa Sansa tekee työtä neljällä kielellä, tukee kriisiradiotyötä sekä mediatutkimusta. Heartline FM Bali -radioaseman johtaja Samuel Adhi Suruk sanoo:

– Kuuntelijatapaamisessa ennen joulua jaamme jokaiselle lahjan. Yhdessä paikallisseurakunnan kanssa välitämme evankeliumia, parasta joululahjaa, ihmisille, jotka kuulevat sen ensimmäistä kertaa.

Joulu näkyy ja kuuluu myös mongolialaisen Wind FM -aseman työssä:

– Viime vuonna joulukonserteissamme kävi yli 700 ihmistä ja joulupäivän lastentapahtumassa tuhat lasta. Tänä jouluna saamme jälleen jakaa Jumalan rakkautta, kertoo radioaseman johtaja Batjargal Tuvshintsengel.

Nyt on Aasian aika

Yli 60 prosenttia maailman väestöstä elää Aasiassa, mutta kristittyjä siellä on alle 8 prosenttia. Sansan tavoitteena on viedä evankeliumi kahden miljardin ihmisen ulottuville vuoden 2015 loppuun mennessä. Työtä tehdään erityisesti Aasian suurkaupungeissa.

– Kristillinen media on ennennäkemättömien mahdollisuuksien edessä. Radion ja internetin ohella ohjelmia kuunnellaan paljon myös mobiililaitteilla. Nyt on Aasian aika, Juha Auvinen muistuttaa.

Jaa parasta joululahjaa -keräyksen tuotolla Sansa tukee joulunajan ohjelmia ja muuta mediatyötä Indonesiassa, Kiinassa, Mongoliassa, Thaimaassa ja Intiassa. Keräysvaroja käytetään myös Aasian mediatutkimukseen ja kriisiradiotoimintaan. Sansan kumppaneina ovat medialähetysjärjestöt FEBC International, TWR ja Voice of Salvation, Luterilainen maailmanliitto sekä paikalliset luterilaiset kirkot.

Esimerkiksi 130 eurolla voidaan kustantaa lyhytaalto-ohjelma Kiinaan tai Intiaan ja 90 eurolla paikallisradio-ohjelma Indonesiaan, Kiinaan, Thaimaahan tai Mongoliaan. 60 eurolla voidaan järjestää kuuntelijatapaaminen Mongoliassa ja 10 eurolla jakaa opetusäänite Indonesiassa.

Huom! Suora nettilähetys ke 26.11. klo 18–19 osoitteessa sansa.fi/netti-tv. Luvassa mm. tuoreita kuulumisia Kiinasta ja näkymiä Aasiaan, jossa kirkko kasvaa.

Tietoa keräyksestä:
Joulukeräys 2014: Jaa parasta joululahjaa
Varojen käyttö: Aasian mediatyö vuosina 2014–2016.
Lahjoitustili: IBAN FI37 5062 0320 0320 18, viite 7111 00752
Puhelinlahjoitus: 0600 18808 (15,36 € + pvm)
Keräyslupa Manner-Suomi 2020/2013/4237, voimassa 19.2.2014–31.12.2015, Poliisihallitus 19.2.2014. Kerätyt varat käytetään vuosien 2014–2016 aikana medialähetystyöhön ja seurakuntatyöhön ulkomailla sekä kristillisten radio-ohjelmien tuottamiseen Suomessa.

Lisätietoa:
Sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli, 050 551 6130
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155
sansa.fi
facebook.com/Sanansaattajat
twitter.com/Sanansaattajat

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs