Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Radio Dei aloitti lähetykset Kokkolassa

Radio Dei

Radio Dei aloitti lähetykset Kokkolassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2016 klo 10:00
Julkaisija: Radio Dei

Radio Dei on käynnistänyt lähetykset Kokkolassa. Kaupungissa kuullaan sekä kanavan valtakunnallista että paikallisesti tuotettua ohjelmistoa.

 

Kristillinen radiokanava kuuluu Kokkolassa taajuudella 91,8 Mhz. Kokkolan taajuusalueella kuullaan sekä kanavan valtakunnallista ohjelmaa että paikallisesti Pohjanmaalla tuotettuja lähetyksiä.

Paikalliseen ohjelmatarjontaan kuuluvat muun muassa sunnuntaisin radioitavat jumalanpalveluslähetykset Kokkolasta. Suorana lähetettävä suomenkielinen jumalanpalveluslähetys kuullaan sunnuntaisin kymmeneltä ja ruotsinkielinen puolilta päivin.

Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Kanava on TNS Gallupin mukaan tunnetuin kristillinen media Suomessa. Radio Deillä on Kansallisen radio- ja televisiotutkimuksen mukaan 200.000 viikkokuuntelijaa ja yhteensä 25 taajuutta.

Lisätietoja:

www.radiodei.fi

päätoimittaja: Kirsi Rostamo, kirsi.rostamo@radiodei.fi, +358 40 547 1335

Radio Dein logot ja pressikuvat:

www.radiodei.fi/info/mediapankki

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 200.000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300.000 suomalaista. (TNS Gallup 27.5.2014)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs