Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Puoluejohtajat mukana 26.2. Kirkon arvoillassa

Kirkon tiedotuskeskus

Puoluejohtajat mukana 26.2. Kirkon arvoillassa

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2015 klo 15:06
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Evankelis-luterilainen kirkko järjestää arvoillan Helsingin tuomiokirkon kryptassa (Kirkkokatu 18) torstaina 26. helmikuuta 2015 kello 18 alkaen.

Kirkko tuo alkaneeseen eduskuntavaalikeskusteluun mukaan arvokysymykset ja esityksensä tulevaan hallitusohjelmaan. Illan keskustelussa pääteemoina ovat köyhyys, kehitysyhteistyö sekä uskonnonvapauskysymykset.

Arvoillan paneelissa on mukana puheenjohtajia nykyisistä eduskuntapuolueista. Tilaisuuden avaa arkkipiispa Kari Mäkinen.

Arvoilta on avoin yleisölle. Ovet avataan kello 17.30, paikkoja on rajoitetusti.

Suoraa videolähetystä arvoillasta voi seurata kirkon verkkosivuilta evl.fi. Arvoilta myös radioidaan suorana lähetyksenä Radio Dein kautta (89 MHz, kaapeliverkossa 101,9). Yleisö, katsojat ja kuuntelijat voivat osallistua illan keskusteluun Twitterissä hashtagillä #arvoilta.

Arvoillan järjestävät kirkkohallitus ja Kirkko Helsingissä.

Kirkon esitykset hallitusohjelmaan

Median ilmoittautumiset: tuulikki.terhemaa@evl.fi

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs