Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuman loppuraportti

Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuman loppuraportti

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2011 klo 16:51
Julkaisija: Mediamissio

 

Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuma 15.9.-15.10.2011

Mediatapahtumassa tilattiin 10.234 kirjaa
ja ladattiin yli 60.000 muutostarinaa


Pääkaupunkiseudulla toteutetussa Mahdollisuus muutokseen -mediakampanjassa kirjattiin yhteensä noin 185.000 erilaista yhteydenottoa. Kuukauden kestäneen kampanjan aikana kirjan halusi saada 10.234 henkilöä. YouTuben kautta katsottiin muutostarinoita yli 60.000 kertaa ja koemuutos.fi-nettisivuilla vieraili yli 120.000 kävijää. Vaikka mainokset poistuvat lähiaikoina, kampanja jatkuu netissä.

”Suomi nousi kolmen kärkeen 56 suurkaupunkimission joukossa yhteydenottojen määrän mukaan mitattuna”, kertoo toiminnanjohtaja Hannu Haukka. Suomessa merkillepantavaa on ollut tekstiviesteillä ja netin kautta tehdyt lukuisat kirjatilaukset. Niitä tuli etenekin yöaikaan.

Myös varatoiminnanjohtaja Ari Talja on tyytyväinen mediakampanjan tulokseen. ”Tapahtuma on ollut antoisa, ja seurakuntien kautta tulee koko ajan viestejä ihmisistä, jotka ovat löytäneet uskon,” hän sanoo
 
Ari Taljan mukaan 25.000 kirjan painos on käymässä vähiin, sillä 10.000 tilatun kirjan lisäksi on jaettu saman verran ystävälahjoina seurakuntien kautta. Kirja on toimitettu myös kaikille kansanedustajille.

”Näyttää siltä, että otamme kirjasta erillisen painoksen valtakunnalliseen jakoon, sillä seurakunnista ympäri Suomea on tilattu jo 6000 kirjaa.”

Muutostarinat tv-kanvailla
joulukuun puoliväliin saakka

”Varsinainen Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuma on päättynyt, mutta kirjatilauksia tulee kampanjatoimistoon jatkuvasti”, kertoo Ari Talja.
Kampanjatoimisto ja puhelinpäivystys toimivat niin kauan kuin tilauksia tulee. Ja tilauksia tulee varmasti vielä kuukausia. Ari Talja kertoo, että esimerkiksi Nepalissa kirjatilauksia virtaa yhä viisi kuukautta kampanjan päättymisen jälkeen.

Aivan kokonaan mainoskampanjakaan ei ole vielä ohi, sillä monissa paikoissa mainoksia on vielä paikoillaan ja bussien peräpeileissä on toistakymmentä mainosta vielä lokakuun loppuun saakka.

Mediakampanjan sydän eli muutostarinat näkyvät ylimääräisillä tv-kanavilla ainakin joulukuun puoliväliin saakka - antenniverkossa kanavalla 15 ja kaapeliverkossa kanavalla 16. Samoin mediakampanjan nettisivut pysyvät auki vielä pitkään osoitteessa koemuutos.fi. Myös niiden kautta voi muutostarinoita katsoa ja lukea.

Muutostarinat ovat kertomuksia siitä, miten Jumala voi muuttaa elämän. Oman elämänsä muutoksesta kertovat muun muassa murhatuomiota istuva Lauri "Late" Johansson, ortopedi Sakari Orava, pikaluistelija Mika Poutala, viestintäjohtaja Taneli Hassinen, kitaralegenda Jukka Tolonen ja Miss Universum Anne Pohtamo.

Kampanjakeskus päivystää yhä
Mahdollisuus muutokseen puhelinkeskus päivystää ympäri vuorokauden puhelinnumerossa 0800-135 135. Soittajilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskustelun mieltään askarruttavista kysymyksistä. Kampanjan toteutuksessa on mukana runsaat 2000 vapaaehtoista.

Keskuksen kautta on mahdollisuus edelleen tilata ilmainen Elämäsi muutos -kirja ja dvd. Ne toimitetaan tilaajan toiveen mukaan joko postitse tai henkilökohtaisesti perille. Kirja on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kirjan voi tilata myös tekstiviestillä lähettämällä koodisanan KIRJA6 ilmaisnumeroon 18230.

Mediakampanjan järjestäjinä oli 73 kristillistä pääkaupunkiseudun seurakuntaa ja järjestöä. Tapahtuman pääkoordinaattori IRR-TV on ollut toteuttamassa vastaavia suurkaupunkimissioita mm. Venäjällä, Intiassa ja Nepalissa. Suomessa järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Länsi-Euroopassa.

Ensi vuonna on suunnitteilla vastaava tapahtuma Turkuun ja Tallinnaan. Alustavia kutsuja mediatapahtumien järjestämiseen on tullut 15 miljoonakaupungista viidessä maanosassa, muun muassa Ruotsista, Norjasta, Ranskasta, USA:sta ja Kanadasta.
 
Mahdollisuus muutokseen kampanjasivut:
http://www.mahdollisuusmuutokseen.fi

Mahdollisuus muutokseen tapahtuman lehdistötiedotteet
 http://www.mahdollisuusmuutokseen.fi/info/press/
 
---
Lisätietoja:
Jussi Mursula
kampanjatiedottaja
0400-941489
jussi@mursula.net
 
 

Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuma on yli 70 pääkaupunkiseudun kristillisen seurakunnan ja järjestön yhteistapahtuma. Katukuvassa ja medioissa vahvasti näkyvät stoorit kertovat siitä, mitä Jumala tekee ja miten hän voi muuttaa toivottomankin elämän uudeksi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs