Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Lähetyksen kesäpäivillä juhlitaan!

Lähetysyhdistys Kylväjä ry

Lähetyksen kesäpäivillä juhlitaan!

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 15:09
Julkaisija: Lähetysyhdistys Kylväjä ry

Viikonloppuna viikkoa ennen juhannusta Kauniaisissa vietetään Lähetyksen kesäpäiviä. Luvassa on paljon mielenkiintoista, innostavaa ja hengellisesti antoisaa ohjelmaa. Päivien teema on tänä vuonna Mitkä juhlat!.

Yoel Ben David, Jews for Jesus -järjestön työntekijä, tuo viikonlopun aikana terveisiä Israelista ja puhuu juutalaisista juhlista Raamatussa messiaanisen juutalaisen näkökulmasta. Eläkkeellä oleva lähetti Liisa Kingma ja nuori kotiseutulähetti Niko Seppä pitävät yhdessä perjantaina raamattutunnin aiheesta Pyhä Henki luo juhlan sydämiin. Lähetysteologi Jukka Norvanto puhuu lauantaina juhlasta, joka ei pääty milloinkaan.

Juhlatunnelmaan päästään Lähetyksen kesäpäivillä myös musiikin kautta. Perjantai-iltana Suomen Raamattuopiston Missiomusalinjan opiskelijat esittävät Jeesuksen vertauksiin pureutuvan musiikkinäytelmän Mitkä juhlat näistä tuleekaan?. Lauantai-iltana vietetään koko perheen yhteistä juhlaa lähetysmusikaalin ja Menox maailmalle -levyn julkistamisen merkeissä.

Ohjelmassa on lisäksi mm. lähetysjohtaja Pekka Mäkipään ajankohtaispuheenvuoro, kuulumisia työalueilta, lähettien tapaamista ja uudistunut lähetysnäyttely.

Juhlat päättyvät sunnuntaina yhteiseen messuun, jossa siunataan ja lähetetään työalueille palaavat lähetystyöntekijät ja koko Jumalan perheväki lähetyselämään.

Ohjelma on ladattavissa Kylväjän kotisivulta sekä saatavissa Kesäpäivien sivuston kautta netistä.

Tapahtumajärjestäjät ottavat mielellään vastaan ilmoittautumisia vapaaehtoistehtäviin; nämä tehtävät ovat monelle osanottajalle mahdollisuus tutustua lähetystyöhön sisältäpäin.

Tämänvuotisten Lähetyksen kesäpäivien järjestäjät ovat Suomen Raamattuopisto ja Lähetysyhdistys Kylväjä.

 

Yoel Ben Davidin haastattelupyynnöt: Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg, 050 557 4492.

Kylväjä on evankelis-luterilainen, Raamattuun sitoutuva kirkon ulkolähetysjärjestö. Kylväjä toimii erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs