Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Eeva-Kaisa Heikura Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotuspäälliköksi

Kirkon tiedotuskeskus

Eeva-Kaisa Heikura Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotuspäälliköksi

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 10:15
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Filosofian maisteri, teologian kandidaatti Eeva-Kaisa Heikura on valittu Kirkon tiedotuskeskuksen uudeksi tiedotuspäälliköksi 3.3.2016. Hän aloittaa tehtävässään 11.4.

Heikura johtaa jatkossa Kirkon tiedotuskeskuksen Media- ja tiedotuspalvelut -yksikköä, jossa on julkisen ja sisäisen viestinnän tiimit.

Julkisen viestinnän tiimi hoitaa kirkon valtakunnallista viestintää sekä suhteita mediaan. Sisäisen viestinnän tiimin tehtävänä on koordinoida ja konsultoida kirkkoyhteisön sisäistä viestintää.

Eeva-Kaisa Heikura (s. 1966) on ollut parin viimeisimmän vuoden ajan päätoiminen teologian opiskelija. Hän on aiemmin työskennellyt useissa viestinnän vastuutehtävissä, viimeksi Ilmatieteen laitoksen viestintäpäällikkönä.

Heikuran kuva on tiedotteen liitteenä. Kuvaaja: Nina Dodd

Lisätiedot:
Viestintäjohtaja Tuomo Pesonen, p. 050 378 0041

Liitetiedostot

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs