Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Yhdistetty nimeää urheilijat perjantain kisaan torstain treenien jälkeen

Nordic Combined

Yhdistetty nimeää urheilijat perjantain kisaan torstain treenien jälkeen

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2015 klo 20:01
Julkaisija: Nordic Combined

Suomen viiden hengen yhdistetyn joukkueelle on tarjolla neljä paikkaa. Joukkue pitää oman karsinnan torstain aamuharjoitusten yhteydessä ja nimeää kolme urheilijaa Ilkka Herolan lisäksi perjantain kisaan.

Yhdistetyn joukkueessa ainoastaan Ilkka Herola on varmistanut paikkansa perjantain kisaan. Muut neljä - eli Jim Härtull, Jussi Salo, Eetu Vähäsöyrinki ja Leevi Mutru - taistelevat jäljellä olevasta kolmesta paikasta. Lopullinen nelikko julkaistaan torstain aamuharjoitusten jälkeen. Yhdistetty nimeää urheilijat perjantain kisaan torstain treenien jälkeen

Yhdistetyn miesten ensimmäinen kisa on perjantaina. Suomen viiden hengen joukkueelle on tarjolla neljä paikkaa, joukkue pitää oman karsinnan torstain aamuharjoitusten yhteydessä.

Yhdistetyn joukkueessa ainoastaan Ilkka Herola on varmistanut paikkansa perjantain kisaan. Muut neljä - eli Jim Härtull, Jussi Salo, Eetu Vähäsöyrinki ja Leevi Mutru - taistelevat jäljellä olevasta kolmesta paikasta. Lopullinen nelikko julkaistaan torstain aamuharjoitusten jälkeen.

Päävalmentaja Petter Kukkonen: ”Olympialaiset oli hyvä oppi siihen, että varamies pitää aina olla mukana ja nyt huomisaamulla viimeisessä virallisessa harjoituksessa karsitaan neljä urheilijaa perjantain kisaan. Meillä on Ilkan takana aika tasainen porukka, niin siinä mielessä kaikilla on hyvin tasapuolinen mahdollisuus päästä kisoihin, niin päivän kunto ratkaisee.”

Päävalmentaja sekä urheilijoiden haastattelut löytyvät Hiihtoliiton SoundCloud-tililtä.
(www.soundcloud.com ja sieltä voi hakea sanalla Hiihtoliitto). Alla myös suorat linkit haastatteluihin.

Petter Kukkonen: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/nc-pa-a-valmentaja-petter
Jussi Salo: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/nc-jussi-salo-18-2
Leevi Mutru: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/nc-leevi-mutru-18-2
Eetu Vähäsöyrinki: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/nc-eetu-va-ha-so-yrinki-18-2
Jim Härtull: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/nc-jim-ha-rtull-18-2
Ilkka Herola: https://soundcloud.com/hiihtoliitto-1/nc-ilkka-herola-18-2

TIEDOKSI: Äänitykset ovat lehdistön vapaasti käytettävissä ja julkaistavissa. Kisan jälkeen julkaisemme urheilijoiden lyhyet haastattelut SoundCloudissa. Haastattelun nimettään niin, että NC on yhtä kuin yhdistetty, sen jälkeen tulee haastateltavan nimi sekä haastattelun päivämäärä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs