Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Viasatin vahvistunut kiekkotiimi esittäytyy

Viasat

Viasatin vahvistunut kiekkotiimi esittäytyy

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 13:34
Julkaisija: Viasat

 

 

Uusi Viasat Jääkiekko HD -kanava näyttää kauden aikana tuhdin paketin suoria lähetyksiä KHL:stä, NHL:stä sekä todellisesta kiekkomaailman herkkupalasta, World Cup -turnauksesta. Superkiinnostavaa jääkiekkokautta tulkitsevat aikaisemmilta kausilta tuttujen ammattilaisten lisäksi myös uudet vahvistukset.

Alkanut kausi tuo ruutuun entistä enemmän studiolähetyksiä, joista ensimmäinen nähdään World Cupin Suomi - Ruotsi esiottelun yhteydessä 8.9. KHL-studiot nähdään totutusti jokaisen Jokerien kotiottelun yhteydessä. Ensimmäinen niistä tarjoillaan lauantaina 17.9. Silloin Jokerit isännöi Helsingissä Avangard Omskia. Myös NHL-studioita tullaan näkemään lokakuussa alkavalla kaudella enemmän kuin aiempina vuosina. Ensimmäinen NHL-studio nähdään sunnuntaina 23.10.

 

Uusia kasvoja ja edellisiltä kausilta tuttuja rautaisia ammattilaisia

Viasatin vahva kiekkotietämys vahvistuu entisestään kun alkavalla kaudella katsoja pääsee kuulemaan myös Ossi Väänäsen ja Esa Pirneksen asiantuntevia ajatuksia pelistä.

KHL-lähetyksistä aikaisemmiltakin kausilta tuttu Antti-Jussi Niemi jatkaa selostamokommentaattorina ja samoin tekee viime kauden Stanley Cup finaaleissakin mukana ollut Janne Niinimaa. Mainittujen nimien lisäksi KHL-, NHL- ja World Cup -lähetyksissä tullaan kuulemaan myös muiden kiinnostavien kiekkopersoonien näkemyksiä.

"Viasatin kiekkotiimi on motivoitunut, innoissaan ja todellakin tietoinen maailman kovimmasta kiekkotarjonnasta kanavalla näkyvien otteluiden suhteen. Tulemme luonnollisesti tekemään kaikkemme, jotta katsojillamme olisi viihdyttäviä ja jännittäviä hetkiä lähetystemme parissa." tunnelmoi kanavan kiekkotuottaja ja studioisäntä Iiro Harjula.

 

Viasat jääkiekko -kanavan tekijätiimi alkavalle kaudelle:

Ossi Väänänen

Leijonista, NHL:stä, KHL:stä ja Liigasta tuttu suomalaispuolustaja päätti hienon uransa viime kauteen. Väänänen edusti urallaan Suomen maajoukkuetta useissa arvokisoissa saavuttaen muun muassa MM-kultaa ja olympiapronssia. Väänänen oli myös mukana edellisessä World Cupissa vuonna 2004, jolloin Suomi päätyi hienosti hopealle. Hienolle uralle mahtui myös lähes 500 NHL-ottelua.

Nyt Viasatin katsojat pääsevät kuulemaan Väänäsen värikkäitä näkemyksiä ja huomiota huippujääkiekosta. Katso Väänäsen haastattelu tästä.


Antti-Jussi Niemi

Kevääseen 2014 hienon ammattilaiskiekkouransa päättänyt Antti-Jussi Niemi on sittemmin vieraillut Viasatin KHL-lähetyksissä kommentaattorina. Pelaajaurallaan puolustaja niitti mainetta kotimaan Liigan lisäksi, NHL:ssä, KHL:ssä, Ruotsissa ja maajoukkuepaidassa. Niemeltä löytyy palkintokaapista muiden muassa olympiahopea Torinosta. Niemen kommenteista saadaan nautistella Viasatin jääkiekkolähetyksissä myös alkavalla kaudella.


Janne Niinimaa

Yli 700 NHL-ottelun leijonalegenda toimii Viasatin kiekkolähetysten kommentaattorina myös tällä kaudella. Jääkiekkoleijonaksi aateloitu Niinimaa pelasi ammattilaisurallaan NHL:n lisäksi Suomessa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Lisäksi puolustaja oli voittamassa useita arvokisamitaleita Suomen maajoukkueen kanssa. Niistä kirkkaimpana mainittakoon ikimuistoinen MM-kulta vuonna 1995.


Esa Pirnes

Taitavana ja tehokkaana keskushyökkääjänä suomalaiselle kiekkokansalle tutuksi tullut Esa Pirnes päätti kunnioitettavan kiekkouransa kaukalossa viime kevääseen ja SM-pronssiin Oulun Kärpissä. Suomen pääsarjan lisäksi Pirnes takoi tehopisteitä myös Ruotsissa, Sveitsissä, NHL:ssä ja KHL:ssä. Pirneksellä on edelleen hallussa suomalaispelaajien yhden kauden piste-ennätys KHL:ssä (50 tehopistettä).  Pirnes edusti Suomea useissa arvokisoissa.

Alkavalla kaudella Viasatin katsojat saavat mahdollisuuden ymmärtää kaukalon tapahtumia Pirneksen asiantuntemuksen avulla. Katso Pirneksen haastattelu tästä.

Iiro Harjula, studioisäntä

Aikaisemmin jääkiekkostudioita kotimaisen SM-liigan parissa juontanut Iiro Harjula toimii nyt Viasatin kiekkostudioiden kasvona. Harjulan johtaessa keskustelua asiantuntijoista yritetään saada katsojalle kaikki mahdollinen tieto ja apu. Harjula toimii alkavalla kaudella Viasatin jääkiekkolähetysten juontajana ja tuottajana World Cup-, NHL-, ja KHL-studioissa.

Antti Mäkinen, selostaja

Intohimolla selostuksiin suhtautuva suosikkiselostaja on tullut suurelle yleisölle tutuksi NHL- ja KHL-äänenä. Tällä kaudella tuttujen sarjojen lisäksi Mäkistä päästään kuulemaan myös World Cupissa, missä hän toimii kanavan pääselostajana selostaen muun muassa kaikki Leijonien ottelut.
 

Tero Kainulainen, selostaja/toimittaja

Pitkän linjan toimittaja yli 20 vuoden rautaisella työkokemuksella jatkaa Viasatin jalkapallolähetysten lisäksi myös jääkiekkolähetyksien tekijänä. Viasatilla 2013 vuodesta lähtien toiminut Kainulainen toimii lähetyksissä selostajana sekä kaukalonlaidalla välittäen tuoreita tunnelmia kaukalosta.

 

 

Lisätiedot:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (antenni, kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs