Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Tasokkaista Kultaloimi-raveista esimakua Porin Kuninkuusraveihin

Porin Ravit Oy

Tasokkaista Kultaloimi-raveista esimakua Porin Kuninkuusraveihin

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2014 klo 07:57
Julkaisija: Porin Ravit Oy

Porin perinteikkäät Kultaloimi-ravit huipentavat raviviikon lauantaina 28.6. klo 14 alkaen. Kultaloimi-ravit on järjestetty perinteisesti huhtikuussa, mutta tällä kertaa Toto75-kisat ajetaan kesäkuussa viisi viikkoa ennen vuoden päätapahtumaa Kuninkuusraveja.

”Nyt meille tuli mahdollisuus ajaa Kultaloimi ja Toto75-ravipäivä juhannuksen jälkeisenä lauantaina. Muutamana vuonna kiusannut huhtikuun huono sää helpotti päätöstä, onhan sää todennäköisesti keskellä kesää varmemmin yleisöystävällinen”, Porin Ravit Oy:n toimitusjohtaja Hannu Myöhänen selvittää.

Raveihin ilmoitettiin peräti 250 hevosta ja karsituksi joutui 64 valjakkoa. Tämä näkyy lähtöjen laadussa: kisat ovat kauttaaltaan kovatasoisia. Kultaloimessa Italian Prussia saa vastaansa muun muassa Solvallassa loistaneen Bret Bokon, Kouvolassa pitkällä matkalla jyränneen Suomen Mestari Surprise Lordin ja Suur-Hollola-sankari Day Cruisen.

Suomenhevosten kovimmassa sarjassa, Kohti Kuninkuusraveja- lähdössä on monella näytön paikka. Lähtö on kerännyt toistakymmentä Porin kuninkuus- ja kuningatarkilpailuun tähtäävää kandidaattia. Todennäköisimpiä kuninkuuskilpailuihin pääseviä tällä hetkellä ovat oriiden ranking-kärjessä olevat Köppinen ja Rapin Aatos sekä tammojen Vaiva. Hurja-Ero, Vislakka ja muu joukko on varmasti Porissa näyttö mielessä.

Myös muissa lähdöissä riittää mielenkiintoa ja hyviä hevosia kuten Herbie Sisu, Callela Colibri ja Ypäjä Eila.

Kuninkuusravien verkkosivuilla www.kuninkuusravit.fi järjestetään voittajaveikkaus lähtöön 9 eli Kohti Kuninkuusraveja –lähtöön. Oikein vastanneiden kesken arvotaan 540 euron arvoinen VIP-paketti Kuninkuusraveihin. Ravipaikalla on infopiste, jossa myydään kuninkuusravituotteita ja vastataan yleisön kysymyksiin.

Lauantain Toto75-ravit alkavat Porissa klo 14.00. Lisätietoja osoitteista www.porinravit.fi ja www.kuninkuusravit.fi.

 

Lisätietoja:

Porin Ravit Oy:n toimitusjohtaja Hannu Myöhänen, puh. 0440532592

www.porinravit.fi

www.kuninkuusravit.fi

Kuninkuusravit Twitterissä

Kuninkuusravit Facebookissa

Kuninkuusravit Instagramissa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs