Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ski Sport Finland vahvistaa lajiensa myynti- ja markkinointiosaamistaan

Ski Sport Finland

Ski Sport Finland vahvistaa lajiensa myynti- ja markkinointiosaamistaan

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2016 klo 12:09
Julkaisija: Ski Sport Finland

Tervehdys,
 
Ski Sport Finlandin hallitus kokoontui eilen. Agendalla oli muun muassa lajiliiton myynnin ja markkinoinnin vahvistaminen. Hallitus teki päätöksen solmia yhteistyösopimuksen lajiliiton myynnin ja markkinoinnin kokonaisuudesta Martti Uusitalon omistaman MaCoMa oy:n kanssa ja Martti Uusitalo luopui Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtajuudesta. Liiton puheenjohtajan tehtäviä hoitaa keväällä koolle kutsuttavaan seurakokoukseen asti varapuheenjohtaja Heikki Toivakka. Toukokuun 21. päivä pidettävä kokous on siis virallinen seurakokous ja siinä valitaan Uusitalon seuraaja. Markkinointipäällikkö Samuli Leisti tulee jatkossa ottamaan vetovastuun pitkään kehitellystä palvelukonseptista laskettelun harrastajille.
Uudistukset tuovat tullessaan mahdollisuuden rakentaa lajeistamme entistä vetovoimaisempia, elinvoimaisempia ja ennen kaikkea lajiliiton mahdollisuudet ja resurssit kehittää toimintoja yhdessä kaikkien toimijoiden kesken paranevat.

Meillä on viime keväänä toimintojamme ohjaamaan laadittu strategia, ja sen viitoittamana tämä on iso askel eteenpäin kokonaisuuden kehittämisessä. Etenkin tänä kautena olemme saaneet nauttia loistavista edistysaskeleista kaikilla tasoilla kansainvälisesti. Nyt laitetaan seuraava vaihde päälle ja otetaan iso askel eteenpäin kokonaisuuden kehittämisessä.

Ohessa on asiasta laadittu tiedote, joka jaetaan seuroille ja medialle tänään.
 
Terveisin ja lisätiedoin,
 
Marko Mustonen
toimitusjohtaja
Ski Sport Finland

***

Ski Sport Finland vahvistaa lajiensa myynti- ja markkinointiosaamistaan

Alppi- ja freestylehiihdon etujärjestö Ski Sport Finland Ry on solminut kahden vuoden sopimuksen alppilajien mainos- ja markkinointioikeuksista MaCoMa Oy:n kanssa. MaCoMa Oy:ta hallinnoi Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtajana syksystä 2013 toiminut Martti Uusitalo.

Sopimuksen myötä Martti Uusitalo luopuu Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtajuudesta. Liiton puheenjohtajan tehtäviä hoitaa keväällä koolle kutsuttavaan seurakokoukseen asti varapuheenjohtaja Heikki Toivakka. Toukokuun 21. päivä pidettävässä kokouksessa valitaan Uusitalon seuraaja.

Uusitalolla on pitkä kokemus urheilumarkkinoinnista ja sponsoroinnin menestyksekkäästä konseptoinnista etenkin alppilajeissa. Uusitalo on toiminut monipuolisesti urheilun eri tehtävissä ja toiminut mm. Kalle Palanderin ja Tanja Poutiaisen managerina heidän aktiiviurallaan.

”Ski Sport Finland on onnistunut implementoimaan uuden tulevaisuuteen tähtäävän strategian ja toimintamallin, jonka menestyksekäs markkinointi ja myynti ovat alppilajien tulevaisuuden kannalta avainasioita. Kevättalvella kypsyneet ajatukset osoittivat, että pystyn antamaan enemmän suomalaiselle alppihiihdolle operatiivisella myynti- ja markkinointipuolella kuin puheenjohtajana” toteaa Uusitalo.

”Olemme hallituksessa ja yhdessä toimitusjohtaja Marko Mustosen kanssa onnistuneet mielestäni erinomaisesti jalkauttamaan uuden strategian ja samalla liiton talous on vahvistunut merkittävästi. MaCoMa Oy:ssä lähdemme innoissamme rakentamaan alppihiihdon tulevaisuutta ja kehittämään lajin markkinointikonsepteja eteenpäin”, Uusitalo jatkaa.

”Ski Sport Finlandin strategian kulmakivi on menestyä kansainvälisesti kaikissa ikäluokissa juniorisarjoista maailmancuptasolle. Alppi- ja freestylelajeissa on tällä hetkellä noussut uusi sukupolvi tavoittelemaan kansainvälisistä menestystä. Panostamalla kumppanuusalustan jatkuvaan kehittämiseen luomme vahvan pohjan lajien elinvoimaisuudelle. MaCoMa Oy:n mukaan tulon myötä meillä on mahdollisuus käynnistää kokonaan uudenlainen palvelukonsepti sadoille tuhansille laskettelun harrastajille Suomessa. Projektia ryhtyy vetämään markkinointipäällikkö Samuli Leisti. Olen vakuuttunut, että Ski Sport Finlandilla on tästä eteenpäin loistava tiimi rakentamassa lajiemme markkinointia entisestään”, toimitusjohtaja Marko Mustonen kommentoi.

 

Lisätietoja:
Marko Mustonen                                                           Martti Uusitalo
040-5184559                                                                  0405101380

Seuraa #skisportfinland

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs