Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Sandra Holm aloittaa universiadiurakkansa Granadassa torstaina

Centria-ammattikorkeakoulu

Sandra Holm aloittaa universiadiurakkansa Granadassa torstaina

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2015 klo 11:52
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Alppihiihtäjä ja Centria-ammattikorkeakoulun kemiantekniikan opiskelija Sandra Holm edustaa Suomea talviuniversiadeissa kisaten neljässä lajissa: Super-G, Super-Combi, suurpujottelu ja pujottelu. Holmin urakka alkaa tämän viikon keskiviikkona Super-G:n harjoituksilla. Kisaamaan Holm pääsee 5.2. Eurosport lähettää kaikki kilpailut suorana seuraavasti:

  • to 5.2. klo 11.00–12.00 Naisten Super-G
  • la 7.2. klo 11.00–12.00 Naisten Super-Combi
  • ke 11.2. klo 10.45–12.00 Naisten suurpujottelu, 1. lasku
  • ke 11.2. klo 14.00–15.00 Naisten suurpujottelu, 2. lasku
  • pe 13.2. klo 11.00–12.00 Naisten pujottelu, 1. lasku
  • pe 13.2. klo 13.45–15.00 Naisten pujottelu, 2. lasku


Suomi on tähän mennessä saanut meneillään olevista 27. talviuniversiadeista kuusi pistesijaa, mutta mitalitili on vielä tyhjä.

Universiadit on kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton alainen, maailman toiseksi suurin monilajinen urheilutapahtuma. Universiadeissa kilpaillaan erikseen kesä- ja talvilajeissa. Universiadit, ”opiskelijoiden olympialaiset”, järjestetään joka toinen vuosi.

Universiadeihin voi osallistua 17–28-vuotias korkea-asteella opiskeleva tai aikaisintaan kisoja edeltäneen kalenterivuoden aikana valmistunut urheilija. Suomalaisurheilijat Universiadeihin lähettää Opiskelijoiden Liikuntaliitto. Joukkueiden kokoamisessa OLL toimii yhteistyössä Olympiakomitean, lajiliittojen ja urheiluakatemioiden kanssa.

Tänä vuonna universiadit järjestetään ensimmäistä kertaa kahdessa maassa. Slovakiassa kilpailtiin ampumahiihdossa ja pohjoismaisissa hiihtolajeissa 24. tammikuuta alkaen. Jää- ja rinnelajien kilpailut käydään Espanjan Granadassa 4.-14. helmikuuta. Suomi on saanut vuodesta 1960 saakka talviuniversiadeista 54 mitalia, joista neljä alppihiihdosta.

Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Sandra Holmin blogi: http://sandraholm.blogspot.fi/

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs