Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Salibandyliiga starttaa lauantaina - huipentuu huhtikuun Superfinaaliin

Salibandyliitto

Salibandyliiga starttaa lauantaina - huipentuu huhtikuun Superfinaaliin

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 11:44
Julkaisija: Salibandyliitto

Salibandyliiga 2016-2017 käynnistyy lauantaina Helsingissä ottelulla M-Team - Westend Indians! Sunnuntaina ovat vuorossa Oilers - SPV, Nokian KrP - Koovee, SalBa - EräViikingit, Happee - TPS ja OLS - Steelers. Salibandykausi huipentuu 22. huhtikuuta Hartwall Areenalla pelattavaan Superfinaaliin.

M-Team - Westend Indians nähdään suorana ISTV:n lähetyksessä, ja sunnuntain herkkupalan Oilers - SPV tarjoilee Fanseat.com.

Niin Salibandyliiga kuin Divari ja naisten Salibandyliigakin näkyvät vahvasti Veikkauksen pelikohteina, ja pelattavaa löytyy jo tänään perjantaina otteluina Divarin avauskierroksen Josba-LeBa ja SB Vaasa - Blue Fox.

Järjestyksessään 31. ja kaikkiaan 182 ottelua käsittävä runkosarja saadaan päätökseen 8.3. 2017. Paras seitsemästä -systeemillä pelattavien puolivälierä- ja välieräsarjojen jälkeen Suomen mestaruus ratkeaa viime kauden tapaan yhdessä loppuottelussa, Superfinaalissa.

Runkosarjan koko otteluohjelma

Hallitsevana Suomen mestarina lähtee Tampereen Classic, joka peittosi espoolaisen Esport Oilersin luvuin 8-2 yli 10 000 katsojan edessä Helsingin Hartwall Arenassa. SM-kulta oli Classicin miehille seurahistorian ensimmäinen.

Nousijajoukkueita on kaksi. Divarin mestaruuden voittanut Lammin Salibandy nähdään ensimmäistä kertaa ylimmällä sarjaportaalla. Lammilaiset sinetöivät nousun voittamalla Divarin mestaruuden hurjassa viiden ottelun loppuottelusarjassa, jossa vastustajana oli paikalliskilpailija Steelers Hämeenlinnasta. Ratkaisevaa finaalia Hämeenlinnan Elenia Areenassa seurasi yli 2600 katsojaa. Myös Steelers nähdään Salibandyliigassa. Salibandyliiton hallitus myönsi Steelersille liigapaikan, kun Tapanilan Erän sarjapaikka siirtyi EräViikingeille eikä SalibandySeura Viikingit ilmoittautunut sarjaan.

Salibandyliigan joukkueet 2016-17

Classic, Tampere
EräViikingit, Helsinki
Happee, Jyväskylä
Westend Indians, Espoo
Koovee, Tampere
LASB, Lahti
M-Team, Helsinki
Nokian KrP
Esport Oilers, Espoo
OLS, Oulu
SalBa, Rauma
SPV, Seinäjoki
Steelers, Hämeenlinna
TPS, Turku

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka sarjoihin osallistuu yli 50 000 pelaajaa. Salibandya ja sählyä harrastaa Suomessa n. 400 000 henkilöä.

Seuraa meitä: floorball.fi | facebook | twitter | instagram

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs