Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Rönttösen heitto kisaillaan Tahkolla Oktoberfestin aikaan

Kuopio-Tahko Markkinointi

Rönttösen heitto kisaillaan Tahkolla Oktoberfestin aikaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2016 klo 06:00
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Tahkon kyläyhdistys järjestää ensimmäiset saappaanheittokilpailut, joissa kisaillaan päivän pisimmistä heitoista Tahko Event Parkissa 24.9.2016. 

Tavoitteena hauska yhdessä oleminen

Kynnys osallistua saappaanheittoon on todella matala ja siihen ei tarvita minkäänlaisia erikoisvarusteita. Tämän vuoksi tapahtuman odotetaankin vetävän  runsaasti sekä Oktoberfestin osallistujia että muitakin kiinnostuneita.

-Halusin, että naapuripitäjän MM-lajin edustajat tuovat menestyksestä lajia esille niin paikallisille kuin turisteillekin. Laji sopii mielestäni juuri Oktoberfest -tyylisiin kyläjuhliin parhaimmillaan, kertoo idean äiti Anna-Liisa Toivanen, joka on kyläyhdistys aktiivi sekä Tahko.me Majoituspalvelujen omistaja. 

Osallistuminen on kaikille avointa

Rönttösen heittoon ovat kaikki tervetulleita kisailemaan Tahkon Rönttönen ja Tahkon Rönttöskä –titteleistä. Kilpailussa on siis kaksi sarjaa, miehet ja naiset. Lisäksi palkinnoksi on luvassa Tahko.me Majoituspalvelun viikonlopun mittainen lahjakortti. 

Kisaan osallistuminen maksaa 2 eur/heitto tai 5 eur/kolme heittoa. 

Kilpailun järjestää Tahkon kyläyhdistys mutta toteutuksen ammattimaisuudesta ja lajiosaamisesta vastaa tapahtuman järjestäjä Rautavaaran Isku Ry. Paikalla on myös lajin hallitseva maailmanmestari Tiia Koskelo sekä muita huippuheittäjiä.

Tapahtuman tuotto käytetään Tahkon kehittämiseen

Tapahtuman tuotto, eli osallistumismaksut menevät Tahkon kyläyhdistykselle. Kyläyhdistys puolestaan käyttää rahat Tahkon kehittämiseen

Tapahtuman järjestäjä Tahkon kyläyhdistys on aktiivinen Tahkon kehittäjätaho ja parhaillaan on menossa iso hanke Tahkon retkeilyreittien kehittämiseksi. EU-hankkeen turvin Tahkon kyläyhdistys kunnostaa nykyisiä reittejä, niiden maastomerkintöjä ja taukopaikkoja sekä kartoittaa uusia retkeilyreitistöjä Tahkon ympäristöön. 

Lisätietoja

  • Anna-Liisa Toivanen, Tahkon kyläyhdistys, p. 040 707 5761 
  • Mona Koskelo, Rautavaaran Isku ry, p. 050 5958590
Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs