Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Paula Salomaan uutuuskirjassa nyrkkisankari muuttuu tuntevaksi mieheksi

Viisas Elämä

Paula Salomaan uutuuskirjassa nyrkkisankari muuttuu tuntevaksi mieheksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2014 klo 09:31
Julkaisija: Viisas Elämä

Muistutus: tänään keskiviikkona 17.9. klo 13-14

Tule kuuntelemaan Paula Salomaan ja Jarkko Steniuksen yhteistyönä syntynyttä

ainutlaatuista ja kiinnostavaa tarinaa. Ilmoittautumiset: sanni.juvonen@basambooks.fi.

Hotelli Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki.

Paula Salomaan uutuuskirja Nyrkkisankarin tunnekoulu - vapaaksi mielen vallasta on kiinnostava dokumentti thainyrkkeilijä Jarkko Steniuksesta. Nyrkkeilijä puuduttaa tunnekipuaan adrenaliinilla ja hyytävällä aggressiolla, ja teoksessa kuvataan hänen matkansa tuntevaksi mieheksi. Steniuksen elämäntarina täydentää saumattomasti Paula Salomaan kattavaa tunnetietoutta ja terävää mielenanalyysiä.

Salomaan mukaan jokainen on joko omien tunteidensa vanki tai niiden itseoikeutettu isäntä. Vapautuminen tunteiden vallasta auttaa pääsemään irti paitsi väkivallasta myös riippuvuuksista, masennuksesta ja kiusaamiskokemuksista. Nyrkkisankarin tunnekoulu - vapaaksi mielen vallasta sopii käytännönläheiseksi työvälineeksi yhtä hyvin tunteistaan etääntyneille naisille kuin miehillekin.

Paula Salomaa on filosofian lisensiaatti ja vapaa kouluttaja. Basam Books on julkaissut Salomaalta aikaisemmin teokset Tie aitoon itseen (2009, uudistettu pokkaripainos 2014), Narsismin tiedostaminen (4. painos 2013), Vapauta sisäinen loistosi (2012) ja Narsismi arjessa (2013).

Jarkko Stenius on entinen ammattilaisthainyrkkeilijä ja kamppailupiireissä pitkään vaikuttanut voimahahmo.

 

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs