Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » NFL:n huippupelaajia Suomeen leirille helmikuussa

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

NFL:n huippupelaajia Suomeen leirille helmikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 15:00
Julkaisija: Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

American Football Without Barriers on järjestö, jonka tavoitteena on levittää tietoutta amerikkalaisesta jalkapallosta.


Hyväntekeväisyysjärjestö American Football Without Barriers (AFWB) kertoo, että sen järjestämä viides vuosittainen leiri ja vierailu suuntautuu Helsinkiin 21.2.2017 – 2.3.2017. Hyvin sujuneiden leirien (Kiina 2013, Brasilia 2014, Turkki 2015 ja Egypti 2016) jälkeen ovat 12 NFL-pelaajaa nyt valmiina matkustamaan Suomeen, ensimmäiselle Euroopassa järjestettävälle AFWB International –leirille. Tapahtuman organisoinnista vastaa Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto.

NFL-pelaajat työskentelevät AFWB:n kanssa intohimosta kertoa amerikkalaisesta jalkapallosta ja jakaa tietojaan ja taitojaan. Kahdentoista Suomeen matkustavan pelaajan joukossa ovat muun muuassa tähdistöottelussa pelanneet sisemmät laitahyökkääjät Gary Barnidge ja Jordan Cameron, Super Bowl –voittaja Breno Giacomini sekä jo kymmenen vuoden ajan NFL:n huippukeskushyökkääjiin kuulunut DeAngelo Williams. Viikon aikana pelaajat tulevat opettamaan lajitaitoja ja tekniikkaa sekä johtajuutta suomalaisille nuorille, naisille ja miehille. Pelaajat tulevat lisäksi pitämään klinikoita valmentajille.

Osana leiriä amerikkalaisen jalkapallon lähettiläät tutustuvat suomalaiseen yhteiskuntaan ja tulevat vierailemaan lukuisissa kohteissa ympäri Suomea.

NFL-pelaajat ovat Suomessa Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton vieraina. SAJL on kansainvälisen kattojärjestön IFAF:n jäsen, jonka päätehtävänä on järjestää ja hallinnoida amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon kilpailu- ja harrastustoimintaa Suomessa. SAJL:lla on 39 jäsenseuraa ja lähes 3 500 lisenssiharrastajaa. Sekä seurojen että lisenssimäärien kasvu on tällä hetkellä voimakasta. Vuodesta 2000 lukemat ovat kolminkertaistuneet. SAJL on ollut Suomen Olympiakomitean jäsen vuodesta 2014. SAJL:n toimintaan voi tutustua sivulla www.sajl.fi.

Mikä on American Football Without Barriers?

American Football Without Barriers on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tehtävänä on kertoa amerikkalaisesta jalkapallosta kansainvälisesti tavoittaen humanitäärisesti myös vähäosaisia. Kansainvälisten leirien lisäksi AFWB isännöi lukuisia leirejä Yhdysvalloissa. AFWB:n toiminnasta voi lukea lisää järjestön sivulta www.afwbcamp.com

Lisätietoja:

Todd Buelow
Hallituksen jäsen, AFWB
director@afwbcamp.com

Roope Noronen
puheejohtaja, SAJL
roope.noronen@sajl.fi | +358 40 732 14 69

Mika Laurila
Viestintäpäällikkö, SAJL
mika.laurila@sajl.fi | +358 40 738 80 38

 

Sosiaalinen media:

●      AFWB Instagram:  https://www.instagram.com/afwbcamp/
●      AFWB Facebook:  https://www.facebook.com/afwb11/?fref=ts
●      AFWB Twitter:  https://twitter.com/AFWBCAMP
●      SAJL Instagram: https://www.instagram.com/jenkkifutis.fi/
●      SAJL Facebook: https://www.facebook.com/amerikkalainenjalkapallo
●      SAJL Twitter: https://twitter.com/SAJLfootball

 

Kuva: AFWB

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry on perustettu vuonna 1979. Sen päätehtävänä on järjestää ja hallinnoida amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon kilpailu- ja harrastustoimintaa Suomessa. http://www.sajl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs