Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Luhta hiihdon MM-kisojen vaatekumppaniksi

Lahti 2017

Luhta hiihdon MM-kisojen vaatekumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 16:08
Julkaisija: Lahti 2017

Lahtelainen vaatetusalan yritys Luhta jatkaa pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen vaatesponsorina monien aikaisempien vuosien malliin. Lahti2017:n kisaorganisaatio ja vapaaehtoiset puetaan ensi vuoden MM-kisoissa Luhta- ja Icepeak-merkkien vaatteisiin.

Luhta on yksi Lahdessa 2017 järjestettävien hiihdon MM-kisojen pääyhteistyökumppaneista. Luhta- ja Icepeak-merkit näkyvät kisojen aikana laajasti koko hiihtoa seuraavalle yleisölle niin paikan päällä kuin television välityksellä. Yhdistetyn hiihdon kilpailuliivien lisäksi myös 2 500 hengen kisaorganisaatio tulee pukeutumaan suomalaisvalmistajan vaatteisiin.

Luhta tunnetaan talvikisojen vaatettajana useiden vuosikymmenten ajalta. Yritys on pukenut maajoukkueurheilijat talviurheilukisoihin ja olympialaisiin mm. Zakopaneen, Squaw Valley:iin ja Osloon jo 1960-luvulta lähtien. Lahden kisojen virallisena vaatettajana Luhta on toiminut useilla vuosikymmenillä, MM-kisojen vaatettajana ensimmäisen kerran jo vuonna 1978. MM-kisavuosi on juhlavuosi myös Luhdalle, joka täyttää samana vuonna 110 vuotta.

- Mielellämme toimimme Lahdessa pidettävien kisojen vaatettajana. Kansainvälisten MM-sponsoripakettien myynnistä vastaava Tridem Sports AG lähestyi meitä sanottuaan irti edellisen sopimuksen Lahden kisojen osalta. Luonnollisesti halusimme auttaa kisaorganisaatiota hankalassa tilanteessa ja lähdimme mukaan, vaikka täysimittaisesti emme yhteistyökumppanuutta pysty enää tässä vaiheessa hyödyntämään. Omassa kotikaupungissamme järjestettävien kisojen organisaation vaatettaminen on meille ehdottomasti kunnia-asia. Näkyvyyttä on kuitenkin meille luonnollisessa ympäristössä ja yhteyksissä luvassa, joten mielellämme olemme mukana, toteaa Luhta-konsernin toimitusjohtaja Vesa Luhtanen.

- Olemme kiitollisia Luhdalle kumppanuudesta, joka turvaa vapaaehtoistemme vaatetuksen ensi vuoden kisoihin. Vaatetuskumppanin vaihtuminen alle vuosi ennen h-hetkeä loi meille todella haastavan ja kriittisen tilanteen, mutta voimme olla varmoja, että Luhta pystyy vankalla kokemuksellaan toimittamaan meille ensiluokkaiset varusteet tiukasta aikataulusta huolimatta. Luhdan ja Lahden MM-kisojen yhteinen tarina saa nyt hienon jatkon, sanoo Lahti2017:n pääsihteeri Janne Leskinen

Luhta–konsernin tunnetuimmat merkit ovat Luhta, Icepeak, Rukka, Torstai, Li-Ning, Ril’s ja Your FACE. Lisäksi yhtymään kuuluu muodin kokonaispukeutumiseen keskittynyt Aleksi 13 –vähittäiskauppaketju, rentoon sportswear-henkiseen pukeutumiseen keskittynyt Luhta Brand Store –ketju, naisten muotia tarjoavat Your FACE- ja Ril’s-myymälät sekä TopSport-urheilukauppaketju. Konserni teki 241,4 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2015 ja työllisti 1592 henkilöä. Konsernin päämarkkinat ovat kotimaan lisäksi Saksassa, Ranskassa, Venäjällä ja Hollannissa.

Lisätietoja:
Luhta, viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Malinen, p. 040 522 3172
Lahti2017, pääsihteeri Janne Leskinen, p. 0400 300 930

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs