Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Liikuntakipinä syttyy kesäyössä

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Liikuntakipinä syttyy kesäyössä

Kutsu.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 14:58
Julkaisija: Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

 

Lauantaina 11. kesäkuuta Turun Heikkilässä järjestetään Kesäyön marssi, joka on kaikille avoin hyvänmielen liikuntatapahtuma. Tämän vuoden Kesäyön marssi jo järjestyksessään jo 19. ja tapahtuman järjestää Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK). Kesäyön marssi on perinteinen tapahtuma, jonka painopiste on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän koko kansaa innostavaksi liikuntatapahtumaksi. 

Vuoden 2016 Kesäyön marssia suojelee puolustusministeri Jussi Niinistö.

- Kesäyön marssi on malliesimerkki positiivisesta liikuntatapahtumasta, johon jokainen voi osallistua ikään tai sukupuoleen katsomatta, ministeri Niinistö kannustaa. 

Turun Kesäyön marssille on ilmoittautunut noin 500 ihmistä ja lisäilmoittautumisia vielä odotetaan. Marssijoille löytyy eripituisia reittejä aina kuuden kilometrin perheillekin sopivasta reitistä 42 kilometrin maratoniin saakka. Luonnonkauniiden reittien ja kannustavan ilmapiirin myötä Kesäyön marssi tarjoaa matalan kynnyksen väylän omaehtoisen kuntoliikunnan pariin. 

Tervetuloa tutustumaan!

Kutsumme median edustajia tutustumaan tapahtumaamme 11. kesäkuuta Heikkilään (Rykmentintie 15 rak. 5) klo 17.20. Klo 17.40 näemme tapahtuman suojelijan videotervehdyksen ja klo 17.45 alkaa marssijoiden ohjattu alkuverryttely, jonka jälkeen he lähtevät matkaan.

Ilmoittautuminen 10. kesäkuuta mennessä Kesäyön marssin viestintävastaava Olli Alholle (p. 044 9863490, otalho@utu.fi)

Lisätietoja:

www.mpk.fi/kesayonmarssi

www.facebook.com/mpk.kesayonmarssi

Olli Alho
Kesäyön marssin viestintävastaava
p. 044 9863 490 

Miia Iivari
MPK Viestintäpäällikkö
p. 050 522 0024

Maanpuolustuskoulutusyhdistys - MPK on valtakunnallinen vapaaehtoisen maanpuolustuksen yhteistyöjärjestö, jonka jäseninä ovat 15 keskeistä maanpuolustusjärjestöä sekä koknaisturvallisuustyötä lähellä olevaa järjestöä. MPK:n toiminnan lakisääteisenä tehtävänä on maanpuolustuksen edistäminen koulutuksen, tiedotuksen ja valistuksen keinoin. MPK:n toiminnasta on säädetty laissa vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta (556/2007). Puolustusministeriö ohjaa ja valvoo yhdistyksen toimintaa. MPK järjestää vuosittain lähes 2 000 kurssia eri puolilla Suomea. Osallistujia on noin 50 000 henkilöä. Kurssitarjonta jakautuu sotilaalliseen koulutukseen sekä kaikille avoimeen varautumis- ja turvallisuuskoulutukseen.

Ajankohtaista tietoa MPK:n organisaatiosta ja kurssitoiminnasta löytyy verkkosivuilta www.mpk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs