Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Leviltä tuttu Saarinen Hiihtoliiton markkinointiin

Hiihtoliitto

Leviltä tuttu Saarinen Hiihtoliiton markkinointiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2014 klo 13:26
Julkaisija: Hiihtoliitto

Hiihtoliiton markkinointi- ja tapahtumajohtajaksi on nimitetty Mikko Saarinen. Saarinen aloittaa tehtävässään 1. elokuuta pitkäaikaisen markkinointijohtaja Matti Leikosken siirtyessä eläkkeelle loppuvuodesta. Saarinen on antanut vahvat näytöt muun muassa Levin maailmancupin pääsihteerinä.

Yli 25 vuotta Hiihtoliitossa eri titteleillä, viimeksi markkinointijohtajana, työskennellyt Matti Leikoski siirtyy eläkkeelle tämän vuoden lopussa. Hänen seuraajakseen on nimitetty Mikko Saarinen, joka aloittaa tehtävässään 1. elokuuta 2014. Työpiste tulee sijaitsemaan Lahdessa.
- Matti on tehnyt aivan huikean uran ja minulla on suuret saappaat täytettävänä. Minulle on todella iso juttu, että työskentelemme syksyn yhdessä. Hänellä on valtavasti sellaista hiljaista tietoa, jota ei ole kirjattu mihinkään ja minulla on mahdollisuus oppia häneltä, Saarinen kertoo.
- Olen tyytyväinen, että saamme tällaisella taustalla olevan nuoren ammattilaisen mukaan tiimiin, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kertoo.
- Saarinen tulee omalta osaltaan huolehtimaan vielä Levin maailmancupista sekä osallistuu Lahti 2017 tapahtuma - ja markkinointisuunnitteluun yhdessä Lahti 2017 pääsihteerin Janne Leskisen kanssa. Hiihtoliiton puolella Saarisen päätyö on media- ja markkinointioikeuksista huolehtiminen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, Kulmala avaa Saarisen toimenkuvaa.

Levin maailmancupin kautta Suomen Hiihtoliitto ja Kansainvälinen Hiihtoliitto FIS ovat miehelle tuttuja organisaatioita.
- Siinä mielessä on helppo hypätä liikkuvaan junaan, että jalat on jo hiukan ovien välissä. Hiihtoliiton yleinen kiinnostavuus, brändi ja vetovoima elävät uutta tulemista. Meillä on kotikisat tulossa, joten aivan huikeaan saumaan pääsin mukaan. Minun ydinosaaminen liittyy markkinointiin, viestintään sekä tapahtumapuolelle, Saarinen kertoo.

Lisätietoja:
Mikko Saarinen mikko.saarinen@levi.fi ja 0400 431 207
(Hiihtoliiton markkinointi- ja tapahtumajohtaja, 1.8.2014 alkaen)

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala
mika.kulmala@hiihtoliitto.fi ja 040 576 1001

Liitetiedostot

***

Pohjoismaisten lajien MM-kilpailut järjestetään seitsemättä kertaan Lahdessa vuonna 2017. Kilpailut tulevat olemaan yksi Suomen 100-vuotisjuhlien merkittävimmistä tapahtumista. Kilpailujen tavoitteena on useiden satojen miljoonien TV-yleisö. Paikan päälle katsojia odotetaan tapahtumien aikana lähes puoli miljoonaa. Lahti2017 MM-kilpailujen järjestelyistä vastaavat Suomen Hiihtoliitto, Lahden Hiihtoseura ja Lahden kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs