Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Lähimaksaminen nopeuttamaan maksamista HK Areenalla - TPS-faneille omat maksutarransa

Elisa Oyj

Lähimaksaminen nopeuttamaan maksamista HK Areenalla - TPS-faneille omat maksutarransa

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2014 klo 09:57
Julkaisija: Elisa Oyj

HK Areenalla on otettu uusi maksutapa käyttöön. TPS:n myyntipisteissä voi jatkossa maksaa lähimaksamista tukevilla maksuvälineillä, kuten erityisesti jääkiekkofaneille suunnitellulla TPS-maksutarralla. Lähimaksaminen nopeuttaa maksamista ja lyhentää jonotusaikoja isoissa yleisötapahtumissa, kun käteisen vaatimaa vaihtorahan käsittelyä tai pankkikorttien edellyttämiä tunnuslukuja ei tarvita.

TPS-faneille suunniteltu, seuran logolla varustettu maksutarra kuuluu Elisa Lompakko -palveluun. Maksutarra suositellaan kiinnitettäväksi puhelimeen, jolloin se kulkee helposti mukana. Maksutarralla voi maksaa alle 25 euron kertaostoksia viemällä tarra lähelle maksupäätettä julkisen liikenteen maksukorteista tutulla tavalla. Maksutarran saldoa voi myös seurata kännykän mobiilisovelluksella, ja kaikista ostoksista tulee tekstiviestikuitti.

- Ajan rajallisuus erätauoilla ja väliajoilla asettaa ihan omat haasteensa jäähallin myyntipisteille, minkä vuoksi kiinnostuimme lähimaksamisen mahdollisuuksista. Kannustamme matseihin ja tapahtumiin tulijoita hankkimaan maksutarran, sillä mitä useampi maksaa sillä, sitä nopeammin jonot liikkuvat ja aikaa vapautuu viihtymiseen, kertoo TPS:n toimitusjohtaja Niklas Österlund.

Lähimaksamisen mahdollistavan maksutarran lisäksi fanit voivat hyödyntää myös muita Elisa Lompakon ominaisuuksia.

- Rahaviestillä käyttäjät voivat lähettää toisilleen rahaa puhelimella pelkän puhelinnumeron perusteella ja Nettimaksukortilla tehdä turvallisesti nettiostoksia käyttämättä varsinaista luotto- tai maksukorttiaan, kertoo Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Harri Salo.

TPS-fanit voivat hankkia suosikkijoukkueensa maksutarran ja rekisteröityä Elisa Lompakko -palveluun osoitteessa elisa.fi/lompakko sekä Elisan Turun myymälöissä.  Elisa Lompakko -palvelun tuottaa Elisa Rahoitus Oy, ja sen tekninen alusta on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa.

Lisätiedot:
Elisa Oyj, Harri Salo, Länsi-Suomen aluejohtaja, puh. 050 313 0809, etunimi.sukunimi@elisa.fi
TPS, toimitusjohtaja Niklas Österlund, p. 020 720 7200, etunimi.sukunimi@tps.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs