Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kuplivat Koirat valtaavat Pehkubaarin

Kuopio-Tahko Markkinointi

Kuplivat Koirat valtaavat Pehkubaarin

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2016 klo 07:00
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Shampanja ja hodarit ovat match made in heaven. Ainakin niin ajatellaan legendaarisessa Pehkussa, missä tehdään tarkkaan harkittu uudistus, kun tulevan talvikauden ruokalistalle lisätään De Lux -hodarit yhdistettynä samppanjaan. 

Idea Lontoosta

Tähän saakka Pehkun suosituimmat ruoka-annokset ovat olleet maankuulu gulassi sekä lohileivät, fondue ja erilaiset Pehku -henkiset pyttipannut. Nyt rinneravintolan jo ennestään laajaan valikoimaan lisätään kuumat koirat. Mutta, ei ihan mitä vaan hodareita, vaan De Lux -hodarit. Asiakkaille halutaan tarjota täysin uusi tulokulma hieman roskaruoka-kategoriassa arvotettuun ruokaan. 

“Ajatus De Lux -hodareihin saatiin huippukeittiömestarilta Samppanjabaarissa. Hän oli juuri tullut Lontoosta ja siellä ihastunut samppanja ja gourmet-hodari kombinaatioon. Hän oli sitä mieltä, että Pehkun samppanjabaari olisi juuri oikea paikka tällaiselle tuotteelle”, kertoo tuoteidean taustaa Pehkun omistaja Jaana Sahlman. “Kutsumme ideaa kupliviksi koiriksi”, jatkaa Sahlman iloisesti.

Tuotteiden nimet ovat paljon kertovia, kuten esimerkiksi “Sellaista on selleri” ja “Tule luo makean tulinen possu”. Ihan pelkällä nakki sämpylän välissä -meiningillä ei siis De Lux -hodareissa mennä, jos tosin perinteistäkin mallia on toki saatavilla. 

De Lux -hodareita pääsee maistamaan ensin Pehkun Riihessä eli Samppanjabaarissa,  joka on avoinna hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 joka päivä ja sen jälkeen viikosta 10 eteenpäin kauden loppuun saakka perjantaisin ja lauantaisin klo 12-16.

Lisätietoja 

  • Jaana Sahlman, Pehkun omistaja, puh. 0440 671 808 

Liitetiedostot

Pehkubaari on Tahkon laskettelukeskuksessa, Tahkon rinteiden laella sijaitseva palvelukokonaisuus. Pehku on erityisesti tunnettu Suomen parhaana after ski -paikkana, mutta Pehku palvelee myös laskettelijoiden rinnekahvilana ja ruokailupaikkana sekä iltaisin tunnelmallisena tilausravintolana. Pehkubaarin kokonaisuuteen kuuluu varsinaisen Pehkubaarin lisäksi Mualiman sauna sekä Shampanjabaari.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs