Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Karaten Finnish Open Cup 13-14.9.2014

Suomen Karateliitto Ry

Karaten Finnish Open Cup 13-14.9.2014

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 21:16
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Karaten Finnish Open Cup kerää noin 250 kilpailijaa Tampereelle. Osallistujat tulevat 10 eri maasta. Ruotsista on luvassa yli 40 osallistujaa ja esimerkiksi Latviasta on ilmoittautuneita noin 10 kilpailijaa.

Lauantaina 13.9.2014 käydään aikuisten ja alle 21-vuotiaiden ottelu- ja katasarjat. Kilpailut alkavat karsinnoilla klo 9.00.

Sunnuntaina 14.9.2014 vuorossa ovat junioriluokat, alkaen klo 9.00.

Kilpailupaikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20, Tampere.

 

Nyt 40. kertaa käytävät Karaten Finnish Open Cup sai alkunsa 1970-luvun puolivälissä. Silloin kisat käytiin nimellä Helsinki International Open Cup. Alkuvaiheessa kilpailujen yhteydessä järjestettiin maaottelu, johon Suomen Karateliitto kutsui sen aikaiset karaten suurmaat kuten Ranskaa, Englantia ja Hollantia ottamaan mittaa Suomen maajoukkueesta.

Kun kilpailut siirtyivät järjestettäväksi Helsingin ulkopuolelle, nimi muutettiin Finnish Open Cup -kilpailuksi. Kilpailu on vuosien varrella toiminut ponnahduslautana monelle kansainvälisen uraansa aloittelevalle karatekalle, ja usein myös harjoituskilpailuna eri maiden joukkueille ennen syksyn arvokisoja.

Tämän vuoden kilpailut ovat myös Suomen maajoukkueelle näyttökilpailu marraskuun alussa Saksassa käytävien MM-kisoja ajatellen.

Kilpailuista on tarjolla myös suoraa lähetystä linkistä
http://sporttv.fi/karatefinnishopen

 

Lisätietoa kilpailuista sekä maajoukkueesta:

Anssi Kaltevo

Lajipäällikkö

Suomen Karateliitto

tel. +358 104208501

gsm. +358 50 3141201

e-mail. anssi.kaltevo@karateliitto.fi

Liitteenä: Finnish Open Cup2014, bulletiini englanniksi, pdf-muodossa

Liitetiedostot

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs